Slecht slapen door elektrische magnetische straling
24 november 2015 

Slecht slapen door elektrische magnetische straling

Heb je problemen met in slaap vallen of slaap je gewoon erg onrustig? Regelmatig is elektrische magnetische straling de oorzaak. De oplossing is vaak eenvoudig.

“Slecht Slapen” veroorzaakt door Elektrische Magnetische Straling

Er bereiken ons steeds meer berichten dat elektrische magnetische straling een slechte invloed zou hebben op onze gezondheid. Er zijn al vele gevallen bekend van mensen welke heftig reageren op elektrische magnetische straling. Men spreekt dan o.a. over Elektro-allergie. Men ervaart:

  • De elektrische magnetische straling heeft een negatieve invloed op het in slaap vallen.
  • Tevens ervaart men een negatieve invloed op de slaap in het algemeen en het slaapritme.

Volgens biologen is onze gevoeligheid voor deze straling afhankelijk van verschillende factoren. Slapen op een bed met metaal erin wordt ten stelligste afgeraden. Het metaal fungeert als geleider voor de straling en het zal het magnetische veld versterken.

Oorzaken van “Slecht Slapen” kunnen zijn:

Boxsprings: Een Boxspring heeft een vulling van binnenvering of pocketvering, dus van metaal, en wordt daardoor ten stelligste afgeraden. Vaak zijn boxsprings ook nog eens voorzien van Pocketvering matrassen met een metalen vulling. Verkrijgbaar in vele merken. Een goed Alternatief: >Een gestoffeerd bed met het uiterlijk van een boxspring maar met de kwaliteit van een gezond bed

Spiraal Bedbodems: Je kent deze bedbodem misschien nog wel van vroeger. De bekende Auping spiralen. De spiraal in deze metalen bedbodem is een groot vangnet voor electro-magnetische straling en zodoende kunnen mensen die op een met metaal vervaardigde ondergrond  slapen klachten krijgen. Bekend als o.a. Auping, Avek en Boss bedbodems en/of spiraalbodem. Oplossing: >Direct vervangen door een niet metalen bedbodem.

Pocketvering Matrassen:  Pocketvering en binnenveringsmatrassen hebben een matrasvulling van metalen veren en worden daardoor ten stelligste afgeraden. Het schuren van de metalen veren in de (synthetische) zakjes (pockets) kunnen ook nog eens door extra wrijving voor magnetische velden zorgen. Oplossing: >Gezonde matrassen van de juiste materialen

Elektrische Boven of onderdekens: zijn uiteraard direct af te raden. Elektrische onderdekens zou je eventueel enkele uren voor je naar bed gaat op je hoeslaken kunnen leggen en je bed lekker laten voorverwarmen. Wanneer je naar bed gaat de elektrische deken geheel compleet (incl snoer en stekker) verwijderen en elders opbergen.

Elektrisch verstelbare bedbodems zijn voorzien van een stroomcircuit. Vanuit de muur of stekkerdoos loopt er stroom naar de motoren. De motoren staan continu onder spanning en veroorzaken elektrische magnetische velden. En dat, dag en nacht, onder je bed. Nagenoeg alle bedbodems in ons assortiment zijn voorzien van een stroomonderbreker. Er staat dan alleen spanning op de bedbodem tijdens het gebruik van de afstandsbediening. Tijdens het zitten en slapen is de stroomtoevoer daardoor onderbroken.

 

Huberts Robert Theo

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist


Was deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

 


huberts slaapcomfort

  • Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip
  • Huberts Slaapcomfort: Al meer dan 40 jaar de meest gespecialiseerde beddenzaak
  • Wij hebben de reputatie dat veel klanten zijn verlost van hun klachten en uitgerust opstaan
  • Niet duurder, wel veel beter
  • Het juiste slaapadvies d.m.v. Computers + Meetbedden

 

Over de schrijver
Mieke Kamphuis
Door

Mieke Kamphuis

op 31 December 2015

Prima informatie. Spreekt me vooral aan t.a.v. electrische straling. Ik kom zeker binnenkort bij u langs. hartelijke groet Mieke Kamphuis

Annemieke
Door

Annemieke

op 3 August 2016

Dit wist ik nog niet. Bedankt voor de informatie!

Katrien
Door

Katrien

op 4 August 2016

Ik heb een waterbed en ben daar heel tevreden over, geen rugpijn meer 's morgens!

K.Hogeboom
Door

K.Hogeboom

op 24 September 2019

Ik denk zeker dat het klopt ik heb een ijzeren bed en ik voel iets..Kan het niet thuis brengen.Ik heb er al heel lang last van ik denk dat ik een ander bed moet kopen.

Reactie plaatsen

ÉCHT LEKKER SLAPEN? ZO VOORKOM JE EENVOUDIG EEN (DURE) MISKOOP! 

arrow_drop_up arrow_drop_down