Matrassen gezondheid met natuurlijke materialen
16 februari 2015 

Matrassen gezondheid met natuurlijke materialen

Natuurlijke Gezondheids Matrassen

Omdat je gezondheid zo belangrijk is:

  • Natuurlijke Soja. Deze matrassen zijn vervaardigd uit natuurlijke Soja. De vezels van het materiaal worden verkregen uit Sojabonen, welke gekweekt zijn volgens een strikte en gecontroleerde productie. De organische sojaboon is een natuurlijke, plantaardige vezel, welke niet genetisch is gemanipuleerd. De teelt van sojabonen en de productie van deze vezels zijn milieuvriendelijk.
  • Natuurlijke materialen. Tevens zijn bij deze matrassen gevaarlijke chemische stoffen vervangen door natuurvriendelijke materialen.
  • Deze Matrassen en Kussens voldoen aan de meest veeleisende certificaten: Oko-Tex Standard 100 Klasse 1: Dit is het meest veeleisende certificaat, in het kader van menselijke ecologie voor baby’s en kinderen onder de 2 jaar. Hyg-Cen: Dit product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en alle biocompatibiliteit testen voldoen en zijn veilig voor medisch en paramedisch gebruik. Geschikt voor gebruik in het menselijk lichaam als prothese en cytotoxiciteit (dwz tegen beschadiging of vernietiging van lichaamscellen). Dit wordt ondersteund door de “Öko-Tex Standaard 100 klasse 1” en “HygCen”certificaat. R.E.A.C.H. Deze matrassen voldoen ruim aan de eisen van R.E.A.C.H. (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperking Chemische Stoffen).
  • Duurzaamheid: De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit.

Matras TrioComfort. 20 cm dik. Matras met een hoge duurzaamheid en ventilatie met 3D-materiaal. Ideaal voor personen met overmatige transpiratie of personen die het snel warm hebben. Kern voorzien van extra ventilatiekanalen. Hoes afneembaar en wasbaar. 3 verwisselbare en aanpasbare modulen.

Matras TrioComfort Air. 26 cm dik. Matras met een hoge duurzaamheid en ventilatie met 3D-materiaal. Ideaal voor personen met overmatige transpiratie of personen die het snel warm hebben. Kern voorzien van extra ventilatiekanalen. Hoes afneembaar en wasbaar. 3 verwisselbare en aanpasbare modulen. Voorzien van een met ritssluiting vastgezette topper naar keuze.

Matras Leticia TrioComfort Visco de Luxe. Matrassen met drukverlaging geven je het gevoel dat je zweeft. Totale ontspanning door verminderde drukpunten en Visco-Elastisch materiaal. TrioComfort: Een uniek en gezond Matras. Aanpasbaar en vrij van schadelijke stoffen. Deze matrassen werden vooral bekend door de veelvuldig gevoerde TV reclame door o.a.  Tempur en M-line. De ontwikkelingen gaan echter door en de matrassen werden steeds verder ontwikkeld. Ondertussen is de “Leticia TrioComfort Visco” matras enorm populair geworden. Immers, deze zijn, in tegenstelling tot de andere matrassen, minder benauwd, persoonlijk aanpasbaar aan het lichaamsprofiel, gezondere toegepaste materialen (medisch klasse 1) en beter ventilerend.

leticia modular visco

Matras Persoonlijk Aanpasbaar. 20 cm dik. Matrassen met een hoge duurzaamheid en ventilatie. Het ligcomfort wordt individueel aangepast aan iedere slaper. Kortom: maatwerk per persoon. Ideaal voor personen met rug, schouder of nekklachten. Of personen die deze klachten graag willen voorkomen. Instelling gebeurt d.m.v. 20 comfortzônes van 10 cm, ieder in 5 hardheden. Indeling wordt bepaald d.m.v. een computermeetsysteem. Voorzien van een met ritsluiting vastgezette topper naar keuze.

  tipMagnetische straling

In deze matrassen is geen metaal verwerkt. Metaal is een vangnet voor electro-magnetische straling en zodoende kunnen mensen die op een met metaal vervaardigd bed  slapen klachten krijgen. Spiralen, binnenvering matrassen en pocketveer matrassen en boxsprings zijn gemaakt van metaal en kunnen zodoende een negatieve invloed hebben op je lichaam.


Misschien ook interessant voor je:

Comfortabele matrassen

Drukverlagende matrassen

Ergonomisch persoonlijk aanpasbare matrassen

Hoe kies je het juiste matras?

Hoe bepaal je je Slaap-DNA?

De 17 meest gemaakte Fouten bij het kopen van een Matras

Slecht slapen door elektrische magnetische straling

Website Leticia Modular Matrassen en Kussens

Donwload de Leticia-folder

De 10 meest gemaakte Fouten bij de aankoop van een Boxspring

Aankooptips voor een goed Hoofdkussen


bed, bedden, kopen, tips

telefoonpijl  >Met dit 5-stappenplan kies je eenvoudig het juiste bed


Huberts Robert Theo

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist


Was deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen?

huberts slaapcomfort

Kom langs in onze winkel

Bel ons nu voor een afspraak 0165-568898

of stuur ons een mailtje


Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

  • Huberts Slaapcomfort: Al meer dan 40 jaar de meest gespecialiseerde beddenzaak
  • Wij hebben de reputatie dat veel klanten zijn verlost van hun klachten en uitgerust opstaan
  • Meer dan 9o% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Huberts Slaapcomfort
  • Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.
  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen. 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

ÉCHT LEKKER SLAPEN? ZO VOORKOM JE EENVOUDIG EEN (DURE) MISKOOP!