Ergonomisch Aanpasbaar Slapen

Omdat je gezondheid voorop staat

Ergonomisch Aanpasbaar Slapen blijkt steeds meer de oplossing te zijn voor personen met rug, nek of schouderklachten. Of voor personen die deze klachten willen voorkomen. Keer op keer blijkt uit onze computer-profiel-meting dat om goed te liggen in bed en ’s morgens uitgerust op te staan, een persoonlijke aanpassing in matras of bedbodem of boxspring noodzakelijk is. Bij mannen, bij voorbeeld, zie je vaak dat de schouder extra ruimte behoeft en bij vrouwen zie je vaak dat een aanpassing bij de lenden of heupen noodzakelijk is.


Ergonomie

Ieder persoon is uniek. We hebben geen van alle hetzelfde lichaamsprofiel. We zijn gewoon verschillend. Is het je wel eens opgevallen dat alles aan ons lichaam persoonlijk wordt aangepast? We hebben niet allemaal dezelfde kledingmaat, schoenmaat, brillenglazen, steunzolen enz.  Dan kunnen we toch ook niet allemaal goed slapen op hetzelfde bed. Een standaardbed kan dan ook nooit de juiste persoonlijke ondersteuning geven.


null

Meetsystemen

Met Ergonomisch Aanpasbaar Slapen passen wij het bed aan op je lichaamsprofiel. Met computer-meetsystemen bepalen wij je lichaamsprofiel. De computer geeft aan hoe je boxspring, bedbodem of matras moet worden ingesteld.


Lichaamsprofiel

Verandert je lichaamsprofiel in de loop van de tijd? Je bent lichter of zwaarder of zwanger geworden? Geen probleem. Je komt gewoon langs voor een (gratis) nieuwe profielmeting en je past je bed eenvoudig aan, zodat je weer uitgerust op kan staan.


Is Ergonomisch Aanpasbaar Slapen duur?

Nee, gelukkig niet. Vergelijk het met kleding. De jas die u heeft aangeschaft is ook verkrijgbaar in een grotere of kleinere maat. Beide zullen niet zo goed zitten, maar de prijs was wel hetzelfde. Niet duurder…….wel veel beter.


Toelichting op type Slaapcomfort

Een standaard bed (zoals de meeste bekende merken) zonder aanpassingen aan jouw unieke lichaamsprofiel.

Gezonder en lekkerder slapen d.m.v. aanpassingen door de bedbodem. Aangepast aan jouw unieke lichaamsprofiel.

Gezonder en lekkerder slapen d.m.v. aanpassingen door de matras. Aangepast aan jouw unieke lichaamsprofiel.

Gezonder en lekkerder slapen d.m.v. aanpassingen door de bedbodem en de matras. Aangepast aan jouw unieke lichaamsprofiel.

Ergonomisch Aanpasbare Matrassen

Natuur Soja Matrassen opgebouwd uit verschillende modulen ( 3, 7 of 20 correctie zones) en hardheden met een afneembare en wasbare hoes.

Ergonomisch Aanpasbare Complete Bedden & Boxsprings

De York met z’n hoge instap heeft vele gezichten. Stel zelf eenvoudig niet alleen het uiterlijk, maar ook het slaapcomfort samen. De keus is groot. Van comfortabel slapen t/m ergonomisch persoonlijk instelbaar slapen. Er is altijd een uitvoering welke bij uw specifieke lichaamsprofiel past. Bijzonder geschikt voor personen met rug, nek en schouderklachten of die klachten graag willen voorkomen.

ERGONOMISCH AANPASBARE COMPLETE BEDDEN & BOXSPRINGS

De Dublin heeft een extra hoge instap. Stel zelf eenvoudig niet alleen het uiterlijk, maar ook het slaapcomfort samen. De keus is groot. Van comfortabel slapen t/m Ergonomisch persoonlijk instelbaar slapen. Er is altijd een uitvoering welke bij uw specifieke lichaamsprofiel past. Bijzonder geschikt voor personen met rug, nek en schouderklachten.

ERGONOMISCH AANPASBARE COMPLETE BEDDEN & BOXSPRINGS

Ergonomisch slaapcomfort. Geheel persoonlijk aanpasbaar aan het lichaamsprofiel. Subliem slaapcomfort. De oplossing voor diegene met rug, nek, en schouderklachten of die klachten graag wil voorkomen.

ERGONOMISCH AANPASBARE COMPLETE BEDDEN & BOXSPRINGS

Zo is dit model deelbaar met vele voordelen zoals makkelijk opmaken en stofzuigen. Stel zelf eenvoudig het slaapcomfort samen. De keus is groot. Van comfortabel slapen t/m Ergonomisch persoonlijk instelbaar slapen. Er is altijd een uitvoering welke bij uw specifieke lichaamsprofiel past. Bijzonder geschikt voor personen met rug, nek en schouderklachten. 

4

meetsystemen met lichaamsprofiel-advies

47 jaar 

 Sinds 1977 een zeer persoonsgerichte  aanpak.

98% 

goede tot zeer goede Klant ervaringen

100%

compleet gratis Persoonlijk advies op maat

MET DIT 5-STAPPENPLAN KIES JE EENVOUDIG HET JUISTE BED

Huberts Slaapcomfort: Al meer dan 40 jaar de meest gespecialiseerde beddenzaak

Wij hebben de reputatie dat veel klanten zijn verlost van hun klachten en uitgerust opstaan Niet duurder, wel veel beter 

Het juiste slaapadvies d.m.v. diverse Computers + Meetbedden

Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan meteen goed .

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél lekkerder en gezonder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.Wat kun je verwachten?

    • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
    • Geheel vrijblijvend
    • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en geeft een hoop duidelijkheid


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.Theo, Joyce en Robert Huberts,  al meer dan 45 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Neem contact met ons op