Onze bedden liggen écht een stuk 

lekkerder en gezonder

99% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Huberts Slaapcomfort

Maak direct een afspraak

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

 • Huberts Slaapcomfort is al meer dan 40 jaar de meest gespecialiseerde beddenzaak
 • Theo en Robert Huberts hebben de reputatie dat veel klanten zijn verlost van hun klachten en uitgerust opstaan.  
 • En niet onbelangrijk: Niet duurder, wel veel beter 
 • Je krijgt het juiste slaapadvies d.m.v. diverse Computers + Meetbedden

BEDDENTEST:

 • Het aanschaffen van het juiste bed voor jouw lichaam is niet eenvoudig. Er wordt daarom te makkelijk verkeerd gekocht met alle problemen van dien. Niet uitgerust wakker worden, woelen en draaien, rug-, nek- en schouderklachten komen daardoor te vaak voor.


 • De keus in bedden is groot en de beste matras of boxspring is voor iedere lichaam anders.


 • Ieder van ons heeft een andere lichaamsbouw. Vandaar dat er ook zoveel maten in kleding zijn. We zijn niet allemaal hetzelfde. Een kledingstuk een maatje groter of kleiner is niet duurder, maar zit niet optimaal. Daarom is het zaak de juiste voor jouw lichaam uit te kiezen.  Logisch dat er dan ook in bedden zoveel keus is.


 • Proefliggen in een winkel heeft geen zin. Even kort proefliggen biedt absoluut geen enkele zekerheid voor een goed aankoop.


 • Bedden, zoals aangeboden op Social Media en op TV,  kunnen nooit de oplossing zijn en draaien meestal uit op een dure miskoop. Het zijn standaard bedden. En niemand is standaard. We zijn gewoon niet allemaal hetzelfde. Een standaard kledingmaat, een standaard bril of een standaard schoenmaat gaat ook problemen opleveren.


 • Uit onderzoek is dan ook gebleken dat 90% een bed heeft aangeschaft, welke niet geschikt is voor hun lichaam. 80% heeft of krijgt hierdoor lichamelijke klachten.


 • De Consumentenbond  kan een bed niet slaap-technisch beoordelen, omdat ieders lichaamsbouw immers anders is. Deze testen zijn dus geen garantie voor een prima nachtrust. Daarnaast: Hoe betrouwbaar is de Consumentenbond matrastest als de meest essentiële zaken niet meegenomen worden in de test. Daarnaast, wanneer fabrikanten/leveranciers gebruik willen maken van de labels “Beste uit de test”, “Beste koop” en Beste voor U?” dan zijn deze fabrikanten/leveranciers flinke bedragen verschuldigd aan de Consumentenbond. De Consumentenbond verdient dus miljoenen per jaar aan haar onafhankelijke adviezen. Zie: Consumentenbond-MatrasTest


 • Een dure miskoop is, al met al, snel gedaan. En dat wil je niet.


 • Gelukkig hebben wij de oplossing voor jou:

Stappenplan naar lekker en gezond slapen

1 EEN PERSOONLIJK GESPREK IS ABSOLUUT NOODZAKELIJK. 

Wat zijn je wensen, eventuele lichamelijke klachten en verwachtingen + de investering die je bereid bent te doen om gezond en uitgerust wakker te worden.

2 Het MAKEN van EEN PROFIELMETING VAN JE LICHAAM is onontbeerlijk.

We maken een profielmeting van je lichaam met diverse moderne meetapparatuur. Immers, iedereen is uniek. Ieders lichaam is anders. Neem alleen maar het verschil tussen man en vrouw. Daarom ook zoveel maten in kleding. En dan is uiteraard ook veel keus in bedden.

3 de BEDDENTEST is vaak een openbaring.

Je ervaart direct op een prettige en ontspannen manier hoe een bed, waar nu wel rekening is gehouden met jouw lichaam, aanvoelt.  In onze ErgoSleep SLAAP-DNA® Belevingsstudio kan je het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Een ervaring op zich. Je voelt direct het enorme verschil tussen een bed wat wel is aangepast aan je lichaamsprofiel en een standaard bed dat niet aan je lichaam is aangepast. Ga mee op een boeiende ontdekkingstocht, in een bed dat naadloos je lichaamsprofiel volgt. Relax en geniet! +  je ontvang een gratis slaapadvies op maat.

4 JE MAAKT EEN KEUZE UIT HET RUIME AANBOD VAN Diverse SLAAPSYSTEMEN

Je maakt een keuze uit het ruime aanbod van slaapsystemen / bedden / boxsprings / bedbodems of matrassen, in elke prijsklasse,  welke geschikt is voor jouw of jullie lichaamsprofiel.

5 JE MAAKT EEN KEUZE OVER HET UITERLIJK VAN HET BED. 

Je maakt een keuze over het uiterlijk van het bed. Hoge instap of lage instap, deelbaar, welke maat, gestoffeerd of niet, type hoofdbord, type pootjes, de vele kleuren enz. enz……

6 Slaapgarantie na aankoop

Zo eenvoudig voorkom je een (dure) miskoop. Mocht het bed na aankoop niet helemaal bevallen. Of ben je jaren na aankoop aangekomen of afgevallen? Je lichaam is veranderd tijdens de zwangerschap? Geen probleem: Ook jaren na aankoop zijn onze bedden nog eenvoudig aan te passen aan je wensen of aan je veranderde lichaamsprofiel. Er is doorgaans dan wel een (gratis) hermeting nodig.

Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan goed meteen goed .

 • 10 minuten meten betekent  10 jaar véél lekkerder en gezonder slapen.
 • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
 • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.


Wat kun je verwachten?

 • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
 • Geen informatie in de winkel
 • Geen aankoopverplichting
 • Geheel vrijblijvend
 • Een bezoek aan onze is echt de moeite waard en een hoop duidelijkheid


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting .
Theo en Robert Huberts,  al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Neem contact met ons op

arrow_drop_up arrow_drop_down