Slaapsystemen bestaan uit een combinatie van bedbodem en matras.

Wanneer je echt lekker wil liggen,

rugklachten wil voorkomen of verminderen, dan is het uiterst belangrijk om een de juiste keuze te maken uit het grote aanbod van slaapsystemen. . Een slaapsysteem (combinatie van matras + bedbodem) die is afgestemd op jouw lichaamsprofiel.Er zijn veel verschillende lichaamsprofielen. En dan zijn er natuurlijk ook automatisch veel slaapsystemen.


Het slaapsysteem (bedbodem en matras) en een beetje het kussen bepaalt hoe je ‘s-morgens wakker wordt. Het ledikant of boxspring is alleen maar de verpakking. De aankleding van je slaapsysteem. Zoals een lijst om een schilderij.


Wij bemerken maar al te vaak dat men in het verleden een goed matras + een goede bedbodem heeft aangeschaft. En toch slaapt men niet lekker en zijn er klachten. Oorzaak: de combinatie matras en bedbodem klopt niet. En de combinatie past niet bij het lichaamsprofiel van deze persoon.


Welk Slaapsysteem voor je lichaam het meest geschikt is?  Heel eenvoudig: Zie  >Hoe kies je het juiste bedComfortklasse standaard

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk instelbare heupzône. Ruime keus in matrassen. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Geschikt voor 2-persoons bedden. Leverbaar in diverse gewichtsklassen, diverse uitvoeringen van de matrassen en daardoor vele verschillende prijzen. Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 369,=

Comfortklasse 3

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. Voorzien van persoonlijk ergonomisch instelbare schotels. Extra soepele schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heup en taille-zône. Matras: HR-Comfort matras. Voorzien van 7 zônes. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Uitvoering standaard: Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 589,=

Comfortklasse 3

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. 12 persoonlijk ergonomisch instelbare zônes in 3 hoogte-posities. Extra soepele schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. 20 cm dik. Voorzien van 7 zônes. Afneembare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 989,=

Comfortklasse 4

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk ergonomisch instelbare zônes in vele hoogte-posities. Extra soeple schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. 20 cm dik. Voorzien van 7 zônes. Afneembare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 995,=

Comfortklasse 4

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. 12 persoonlijk ergonomisch instelbare zônes in 4 hoogte-posities. Extra soeple schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. 20 cm dik. Voorzien van 7 zônes. Afneembare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 1189,=

Comfortklasse 5

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: Persoonlijk ergonomisch instelbare matras. Voorzien van 20 zônes instelbaar in 5 verschillende hardheden. Vervaardigd van Natuurlijke Soja. Tevens zijn gevaarlijke chemische stoffen vervangen door natuurvriendelijke materialen. Deze matrassen voldoen aan de meest veeleisende certificaten. 20 cm dik. Voorzien van extra Topper.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 1519,=

Opties:

Alle slaapsystemen zijn ook leverbaar elektrisch verstelbaar. Met 1 , 2, 3 of 4 motoren


Alle matrassen zijn extra comfortabel te maken met een keus uit diverse toplagen (toppers). Of in de matras (ingeritst), of los op de matras. Hiermee verkrijg je ook automatisch een hogere instap in je bed.


Alle matrassen zijn ook leverbaar in 1 grote maat ipv 2 aparte matrassen

Bijpassende bedpoten. Of om vrijstaand te plaatsen of om op pootjes te plaatsen in een (bestaand) ledikant. Veelal om het piepen en kraken van het ledikant tegen te gaan.


Extra lang: 210 en 220 cm tegen meerprijs

Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan meteen goed .

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél lekkerder en gezonder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.Wat kun je verwachten?

  • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
  • Geen informatie in de winkel
  • Geen aankoopverplichting
  • Geheel vrijblijvend


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.
Theo en Robert Huberts,  al meer dan 45 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Neem contact met ons op