Page content

Slaapsystemen

slaapsysteem

Slaapsystemen bestaan uit een combinatie van bedbodem en matras.

Wanneer je echt lekker wil liggen,

rugklachten wil voorkomen of verminderen, dan is het uiterst belangrijk om een de juiste keuze te maken uit het grote aanbod van slaapsystemen. . Een slaapsysteem (combinatie van matras + bedbodem) die is afgestemd op jouw lichaamsprofiel.

lichaamsprofiel

  • Er zijn veel verschillende lichaamsprofielen. En dan zijn er natuurlijk ook automatisch veel slaapsystemen.
  • Het slaapsysteem (bedbodem en matras) en een beetje het kussen bepaalt hoe je ‘s-morgens wakker wordt. Het ledikant of boxspring is alleen maar de verpakking. De aankleding van je slaapsysteem. Zoals een lijst om een schilderij.
  • Wij bemerken maar al te vaak dat men in het verleden een goed matras + een goede bedbodem heeft aangeschaft. En toch slaapt men niet lekker en zijn er klachten. Oorzaak: de combinatie matras en bedbodem klopt niet. En de combinatie past niet bij het lichaamsprofiel van deze persoon.
  • Welk Slaapsysteem voor je lichaam het meest geschikt is?  Heel eenvoudig: Zie  >Hoe kies je het juiste bed


 

Comfortklasse standaard

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. Voorzien van 7 zônes. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Uitvoering standaard: Prijsklasse:  Bedbodem + Matras: 

bestellen-meer-informatie

Uitvoering de Luxe: Prijsklasse:  Bedbodem + Matras: 

bestellen-meer-informatie


Comfortklasse 3

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. Voorzien van persoonlijk ergonomisch instelbare schotels. Extra soepele schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heup en taille-zône. Matras: HR-Comfort matras. Voorzien van 7 zônes. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Uitvoering standaard: Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 895,=


Comfortklasse 3

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. 12 persoonlijk ergonomisch instelbare zônes in 3 hoogte-posities. Extra soepele schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. 20 cm dik. Voorzien van 7 zônes. Afneembare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 1095,=


 

Comfortklasse 4

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk ergonomisch instelbare zônes in vele hoogte-posities. Extra soeple schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. 20 cm dik. Voorzien van 7 zônes. Afneembare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 1195,=


Comfortklasse 4

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. 12 persoonlijk ergonomisch instelbare zônes in 4 hoogte-posities. Extra soeple schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. 20 cm dik. Voorzien van 7 zônes. Afneembare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 1295,=


Comfortklasse 5

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: Persoonlijk ergonomisch instelbare matras. Voorzien van 20 zônes instelbaar in 5 verschillende hardheden. Vervaardigd van Natuurlijke Soja. Tevens zijn gevaarlijke chemische stoffen vervangen door natuurvriendelijke materialen. Deze matrassen voldoen aan de meest veeleisende certificaten. 20 cm dik. Voorzien van extra Topper.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 1495,=

bestellen-meer-informatie


 

Opties:

  • Alle slaapsystemen zijn ook leverbaar elektrisch verstelbaar. Met 1 , 2, 3 of 4 motoren
  • Alle matrassen zijn extra comfortabel te maken met een keus uit diverse toplagen (toppers). Of in de matras (ingeritst), of los op de matras. Hiermee verkrijg je ook automatisch een hogere instap in je bed.
  • Alle matrassen zijn ook leverbaar in 1 grote maat ipv 2 aparte matrassen
  • Bijpassende bedpoten. Of om vrijstaand te plaatsen of om op pootjes te plaatsen in een (bestaand) ledikant. Veelal om het piepen en kraken van het ledikant tegen te gaan.
  • Extra lang: 210 en 220 cm tegen meerprijs

bed, bedden, kopen, tips

telefoonpijl  >Met dit 5-stappenplan kies je eenvoudig het juiste bed


Snel naar:

compleet-bed-HPmatrassen-HPGezond-Slapen-Certificaat-HPwaterbedden-hpdekbedden-HPhoofdkussens HP


 

vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

 

Comment Section

4 reacties op “Slaapsystemen


Door Mevr de Koning uit Breda op 3 december 2015

Ik zou na een bepaalde tijd laten weten hoe de bedbodem en matras bevallen. Uiteraard doe ik dit graag, omdat ik heel tevreden ben.

Enkele punten:
Geen pijn meer door druk op de heupen
Niet meer draaien en woelen door de pijn
Beter slapen
Dieper slapen
Meer uitgerust
Aangename temperatuur
Behaaglijk

Een grote verbetering dus, die ik niet in deze mate had durven hopen. Ook het kussen is uitstekend. Ik ben dus heel tevreden


Door H.van.Dijk op 1 januari 2016

Ook wij hebben dezelfde ervaring, slapen sinds afgelopen jaar op een ergosleep lattenbodem die ingesteld is op ons lichaam. Worden niet meer vroeg wakker van de pijn in ons lichaam/rug, het kost wat maar geen moment spijt !!! En prima geholpen in de winkel, dus zelf gaan ervaren!


Door C.Kooiman op 28 oktober 2016

Wij bezitten sinds 2001 twee electrisch verstelbare bedbodems van “DOMINO”intelligent suspension systeem. Beide systemeen zijn helaas onklaar geraakt en willen graag de complete electro units vervangen. Kunt u deze DEWERT type DUOMAT aandrijvingen (nog) leveren? In afwachting van uw reactie verblijf ik met een Vriendelijke groet,


Door Huberts Slaapcomfort op 29 oktober 2016

Het lijkt me dat dit goed mogelijk is. Echter er zijn nogal wat uitvoeringen en maatvoeringen. Ik wil u dan ook vragen even met ons telefonisch contact op te nemen, zodat we het een en ander kunnen doornemen en bespreken.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.