Slaapsystemen bestaan uit een combinatie van bedbodem en matras.

Wanneer je echt lekker wil liggen,

rugklachten wil voorkomen of verminderen, dan is het uiterst belangrijk om een de juiste keuze te maken uit het grote aanbod van slaapsystemen.

Een slaapsysteem (combinatie van matras + bedbodem + hoofdkussen) die is afgestemd op jouw lichaamsprofiel.


null

Er zijn veel verschillende lichaamsprofielen. En dan zijn er natuurlijk ook automatisch veel verschillende slaapsystemen.


null


Het slaapsysteem (bedbodem + matras) en een beetje het kussen bepaalt hoe je ‘s-morgens wakker wordt. Het ledikant of boxspring is alleen maar de verpakking. De aankleding van je slaapsysteem. Zoals een lijst om een schilderij.


Wij bemerken maar al te vaak dat men in het verleden een goed matras + een goede bedbodem heeft aangeschaft. En toch slaapt men niet lekker en zijn er klachten. Oorzaak: de combinatie matras en bedbodem is niet passend. De combinatie past niet bij het lichaamsprofiel van deze persoon.


Welk Slaapsysteem voor je lichaam het meest geschikt is?  Heel eenvoudig: Zie  >Hoe kies je het juiste bedSlaapsysteem standaard bed type standaard

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. Daardoor gelijkmatig gewichtsverdeling en geen irritante naad in het midden van een 2 persoons bed. Persoonlijk instelbare heupzône.

Matras: Ruime keus in matrassen. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Geschikt voor 2-persoons bedden. Leverbaar in diverse gewichtsklassen, diverse uitvoeringen van de matrassen en daardoor vele verschillende prijzen. Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 599,=

SLAAPSYSTEEM met Corrigerende bedbodem

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. Daardoor gelijkmatig gewichtsverdeling en geen irritante naad in het midden van een 2 persoons bed. Voorzien van persoonlijk ergonomisch instelbare latten, instelbaar op 2 standen met rode schakelaar. Extra soepele schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heup,nek en taille-zône. 

Matras: Keus uit diverse matrassen. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.: Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 784,=

SLAAPSYSTEEM met  Corrigerende bedbodem

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. Daardoor gelijkmatig gewichtsverdeling en geen irritante naad in het midden van een 2 persoons bed. 12 persoonlijk ergonomisch instelbare zônes. Afhankelijk van het systeem verkrijgbaar in 5 tot 9 hoogte-posities. Daardoor o.a. extra comfortabele lichaams-correctie-zônes.

Matras: Keus uit diverse matrassen. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 931,=

SLAAPSYSTEEM  met CORRIGERENDE bedBODEM

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. Daardoor gelijkmatig gewichtsverdeling en geen irritante naad in het midden van een 2 persoons bed. Persoonlijk ergonomisch instelbare zônes d.m.v. traploze hoogte-posities. Daardoor o.a. extra soepele schoudercomfortzône en persoonlijk instelbare heupzône. 

Matras: Keus uit diverse matrassen. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 1404,=

SLAAPSYSTEEM met CORRIGERENDE matras

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk instelbare heupzône.

Matras: Persoonlijk ergonomisch instelbare matras. Voorzien van 20 zônes instelbaar in 5 verschillende hardheden. Gevaarlijke chemische stoffen zijn vervangen door natuurvriendelijke materialen. Deze matrassen voldoen aan de meest veeleisende certificaten. 20 cm dik. Voorzien van extra comfortanele topper.

Prijsklasse: Bedbodem + Matras: Vanaf 1840,=

Opties:

Alle slaapsystemen zijn ook leverbaar elektrisch verstelbaar. 


Alle matrassen zijn extra comfortabel te maken met een keus uit diverse toplagen (toppers). Of in de matras (ingeritst), of los op de matras. Hiermee verkrijg je ook automatisch een hogere instap in je bed.


Alle matrassen zijn ook leverbaar in 1 grote maat ipv 2 aparte matrassen


Bijpassende bedpoten. Of om vrijstaand te plaatsen of om op pootjes te plaatsen in een (bestaand) ledikant. Veelal om het piepen en kraken van het ledikant tegen te gaan.


Extra lang: 210 en 220 cm tegen meerprijs

Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan meteen goed .

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél lekkerder en gezonder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.


Wat kun je verwachten?

    • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
    • Geheel vrijblijvend
    • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en geeft een hoop duidelijkheid


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.
Theo, Joyce en Robert Huberts,  al meer dan 46 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Neem contact met ons op