meetsystemen

Waarom Een bed aanschaffen zonder profielmetingen onverantwoord is.

Een nieuw bed aanschaffen zonder lichaamsprofielmeting lijdt nagenoeg altijd tot een miskoop.

 • Uit onderzoek is gebleken dat 90% een bed heeft aangeschaft, welke niet geschikt is voor hun lichaam. 80% heeft of krijgt hierdoor lichamelijke klachten. Dat is zonde, onnodig en weggegooid geld.
 • De keus is groot en de beste matras of boxspring is voor ieder lichaam anders.

Ieder van ons heeft een andere lichaamsbouw. Vandaar dat er ook zoveel maten in kleding zijn. We zijn niet allemaal hetzelfde. Maar wat is jouw lichaamsprofiel?

Wat is jouw lichaamsprofiel?

Kom nu langs voor een gratis profielmeting

Alles aan je lichaam wordt opgemeten. Je schoenmaat, je kledingmaat, de sterkte van je brillenglazen. Immers jouw lichaam is uniek. Zo behoor je ook opgemeten te worden wanneer je een bed gaat aanschaffen. Immers, Meten = Weten


Wij horen vaak in de winkel “De keus in bedden is zo groot. Ik weet niet meer wat ik moet kiezen. Welk bed is nu geschikt voor mijn lichaam?"


Het meten van je lichaam maakt het uitkiezen van het juiste bed voor jouw lichaam nu heel eenvoudig.  Het kan veel ellende voorkomen. Wij zien waar jij de meeste correctie nodig hebt. Bij je heupen, je schouders, je taille, of je lende. Na een of meerdere metingen  kunnen wij je het juiste advies geven.


Door te kiezen voor het juiste bed voor jouw lichaam kan je lichamelijke problemen voorkomen. Maar een goed bed voor jouw lichaam kan ook bestaande lichamelijke problemen verlichten.


Je bent uniek, kies zo ook je bed: Meten voorkomt een (dure) miskoop en voorkomt dat je rug, schouder en nekklachten gaat opbouwen.


In onze meetsystemen maken wij een profielmeting van je lichaam.

 • Je voelt waarom een standaard bed nooit kan voldoen.
 • Je voelt direct hoe een goed bed jouw lichaam de juiste correcties geeft  en je voelt hoe je lekkerder komt te liggen.
 • Na meting passen wij het bed aan jouw lichaam aan.
 • Het bed is achteraf, zoals bij verandering van je gewicht, eenvoudig opnieuw in te stellen.


De voordelen voor jou van de lichaamsprofielmetingen:

 • Uit het enorme aanbod kies je nu eenvoudig het juiste bed voor jouw lichaam.
 • Door te meten kan je een dure miskoop voorkomen.
 • Door te meten slaap je al snel beter
 • Door te meten sta je beter en fitter op.
 • Door te meten geef je in 1 keer je geld goed uit ipv steeds iets nieuws te proberen/te kopen.

vlnr: Standaard bed zonder correcties - Correcties dmv de bedbodem - Correcties dmv de matras - Maximale correcties

lichaamsprofiel Correcties dmv je bed

 • Heeft jouw lichaam wel of geen correcties nodig?
 • Zo ja? Welke correcties zijn dan nodig? en in welke mate? 
 • Waar heb je deze correcties nodig? Heb je een holle rug,  smalle of brede schouders, lichte of zware heupen? Meten = Weten
 • Mocht het bed na aankoop niet helemaal bevallen? Of ben je jaren na aankoop aangekomen of afgevallen? Is je lichaam veranderd tijdens de zwangerschap? Geen probleem: Ook jaren na aankoop zijn onze persoonlijk aanpasbare bedden nog eenvoudig aan te passen aan je wensen of aan je veranderde lichaamsprofiel.

Meetsysteem Ortho: Slaap-analyse meting

Het Hamaso Ortho meetsysteem welke gebruik maakt van uw lengte, gewicht en gewichtsverdeling. Dit meetsysteem berekent en geeft aan welke, en in welke mate, lichaamscorrecties noodzakelijk zijn om de juiste lichaamshouding in bed te verkrijgen. Dit is vervolgens te realiseren d.m.v. een bedbodem of een matras.

MEETSYSTEEM Axial: Drukpunt-meting

Met de Ortho-Axial drukpunt meting kunnen we druk meten welke het bed uitoefent op het lichaam. Het zijn vaak juist de drukpunten die pijn kunnen verergeren. Goed merkbaar na bv. een operatie, bij reumapatiënten e.d. Daarnaast is onze huid het grootste orgaan. Door onze huid lopen onze zenuwbanen en tevens is de huid belangrijk voor onze bloedcirculatie. Ook zijn er problemen bekend met o.a. pocketvering en boxsprings. Er wordt druk opgebouwd in plaats van afgebouwd. Deze (vervelende) drukpunten zijn nu eenvoudig meetbaar om problemen te voorkomen. Drukverlaging is vervolgens te realiseren d.m.v. een waterbed, bedbodem of een matras.

MEETSYSTEEM Leticia: Smartbed meting

Het Smartbed is een meetsysteem welke gebruik maakt van je lengte, gewicht en gewichtsverdeling. Dit meetsysteem berekent en geeft aan welke, en in welke mate, er lichaamscorrecties noodzakelijk zijn om de juiste lichaamshouding in bed te verkrijgen. Dit is vervolgens te realiseren d.m.v. een matras. 

Je kunt het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Een ervaring op zich. Je voelt direct het enorme verschil tussen een matras wat wel is aangepast aan je lichaamsprofiel en een standaard matras dat niet aan je lichaam is aangepast. Ga mee op een boeiende ontdekkingstocht in een bed dat naadloos je lichaamsprofiel volgt. Je ontvangt een gratis slaapadvies op maat.

MEETSYSTEEM Philrouge: Stream meting

Het Stream meetsysteem maakt ook gebruik  van je lengte, gewicht en gewichtsverdeling. Dit meetsysteem berekent zéér nauwkeurig je lichaamsprofiel. Het geeft aan welke correcties, in 9 hoogte posities, noodzakelijk zijn om de juiste lichaamshouding in bed te verkrijgen. Dit is vervolgens te realiseren d.m.v. een bedbodem. 

Je kunt het belang van een correcte ondersteuning direct ervaren. Een ervaring op zich. Je voelt direct het enorme verschil tussen een bed wat wel is aangepast aan je lichaamsprofiel en een standaard bed dat niet aan je lichaam is aangepast. Ontdek het bed dat je lichaam de juiste correctie biedt.

MET DIT 5-STAPPENPLAN KIES JE EENVOUDIG HET JUISTE BED

Huberts Slaapcomfort: Al meer dan 45 jaar de meest gespecialiseerde beddenzaak

Wij hebben de reputatie dat veel klanten zijn verlost van hun klachten en uitgerust opstaan Niet duurder, wel veel beter 

Het juiste slaapadvies d.m.v. diverse Computers + Meetbedden

Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan meteen goed .

 • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél lekkerder en gezonder slapen.
 • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
 • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.


Wat kun je verwachten?

  • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
  • Geheel vrijblijvend
  • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en geeft een hoop duidelijkheid


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.Theo, Joyce en Robert Huberts,  al meer dan 46 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Neem contact met ons op