Page content

Matrassen Ergonomisch Persoonlijk Aanpasbaas

leticia modular visco

Ergonomisch Persoonlijk Aanpasbare Matrassen

Er zijn zoveel verschillende lichaamsprofielen….

  • En daarom is de keus in matrassen zo enorm groot. Voor ieder lichaamsprofiel is wel de juiste matras te vinden. Oftewel: Maak een keus uit honderden matrassen. De kans dat je dan de verkeerde matras hebt aangeschaft is natuurlijk groot.
  • Bij persoonlijk aanpasbare matrassen is dit probleem niet meer aanwezig.

slaapdna meting

 

D.m.v. computer-meetsystemen bepalen we je slaapprofiel.

  • Aan de hand van deze gegevens gaan we de matras indelen naar jouw lichaamsprofiel.
  • Dit gebeurt d.m.v. 20 zônes in 5 hardheden. Kortom: Maatwerk
  • Je verandert van lichaamsprofiel, in kleding moet je een maatje groter of kleiner? Dan pas je ook eenvoudig je matras aan.
  • Hoe werkt zo’n profielmeting?  Heel eenvoudig: Zie >Kijk even hier

lichamen

Ergonomisch Persoolijk Aanpasbare Matras.

Vanaf 16 cm dik. Matrassen met een hoge duurzaamheid en ventilatie. Het ligcomfort wordt individueel aangepast aan iedere slaper. Kortom: maatwerk per persoon. Ideaal voor personen met rug, schouder of nekklachten. Of personen die deze klachten graag willen voorkomen. Instelling gebeurt d.m.v. 20 comfortzônes, ieder in 5 hardheden. Indeling wordt bepaald d.m.v. een computermeetsysteem. Deze matrassen zijn met extra toplagen nog comfortabeler te maken. Vanaf 995,=

Logo Leticia 2012

>Voor een overzicht van slaapsystemen (matras + bedbodem) klik je hier

> Comfortabele matrassen

> Drukverlagende matrassen

> Natuurlijke matrassen


bed, bedden, kopen, tips

telefoonpijl  >Met dit 5-stappenplan kies je eenvoudig het juiste bed


Snel naar:

compleet-bed-HPslaapsysteem-HPmatrassen-HPGezond-Slapen-Certificaat-HPwaterbedden-hpdekbedden-HPhoofdkussens HP

 


 

vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

 


 

Comment Section

4 reacties op “Matrassen Ergonomisch Persoonlijk Aanpasbaas


Door J.H.van Beek. op 22 november 2018

Ik zoek een betaalbare matras die voor mij geschikt is, indien mogelijk 80x15x190. Ik heb astma, reuma, en rug, nek klachten. Door mijn beperkingen kan ik alleen online met mijn verzoek u benaderen.


Door Huberts Slaapcomfort op 22 november 2018

Goedendag, De keuze voor een matras wordt bepaald door je gewicht, lengte, verdeling van gewicht, type bedbodem en eventuele klachten. Om te weten welk matras voor jou het meest geschikt is maken we gebruik van lichaamsprofielmetingen. Dit is online nogal lastig dus gaan we kijken naar een andere oplossing. We nemen daarom telefonisch contact op.


Door Mar op 16 februari 2019

Het is zeer jammer dat er geen matras afzonderlijk besteld lijkt te kunnen worden. Of tenminste, ik word steeds opnieuw naar de combi-set van bedbodem + matras geleid want dat is wel online te bestellen. Is daar een reden voor?
En in hoeverre zou het noodzaak zijn om naar jullie winkel te komen als ik geinteresseerd ben in de ergonomisch persoonlijk afstelbare matras (op mijn eigen houten latten bedbodem). Ik zie dat je een aantal gegevens moet invullen bij het bestelproces van de combi en dat een woon-monteur de zaak komt installeren EN persoonlijk op jouw profiel komt afstellen (en ik neem aan een beetje instrueert over hoe je het zelf kan doen?). Kan dat ook allemaal gelden voor de matras van mijn keuze? Het zou ook mooi zijn als ik thuis kon blijven want Roosendaal is niet naast de deur. Ja ik mis toch echt helderheid hierover en dat is jammer want heeft me al naar meer concurrenten doen afdwalen dan nodig. Lang leve de transparantie!


Door Huberts Slaapcomfort op 16 februari 2019

De aanschaf van een matras, welke dagelijks wordt beslapen, is een te zeer persoonlijk iets wat daardoor eigenlijk onmogelijk is te doen via een webshop.
Immers, de keuze voor welk type matras wordt mede bepaald door de bedbodem. Maar voornamelijk door je gewicht, lengte, verdeling van gewicht en eventuele klachten. De combinatie bedbodem + matras + hoofdkussen bepaalt of het lichaam wel of niet op de juiste manier wordt ondersteund.
Ieder lichaam is anders en behoeft een andere aanpassing. Om te weten welk matras het meest geschikt is voor je lichaam maken we gebruik van lichaamsprofielmetingen. Online is dit natuurlijk onmogelijk. Vandaar dat we online proberen dit te benaderen met behulp van diverse vragen.
Kortom, wij kunnen, helaas, alleen het juiste persoonlijke advies geven door gebruik te maken van profielmetingen. En daarvoor is een bezoek aan onze winkel echt noodzakelijk.
Het zelf instellen van de bedbodem of matras is doorgaans kinderlijk eenvoudig, echter je moet wel weten hoe en wat je moet instellen en daarvoor is de profielmeting onontbeerlijk.
Het kopen van een matras, online of offline, is zonder een profielmeting altijd een gok en daardoor loop je altijd een groot risico.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.