arrow_drop_up arrow_drop_down

Comfortabele matrassen

Maak direct een afspraak

Een Matras met een heerlijk comfortabel ligcomfort.

Matras Comfort. 16 cm dik.

Eenvoudige maar comfortabele matras welke bij voorkeur geschikt is voor logeerbedden. Vanaf 190,=

  Pocketvering. Binnenveringmatras. Veren zijn verpakt in zakjes (pockets) om lichaamswarmte vast te houden. Eenvoudige matras met stevig ligcomfort.

  Matras HR. Matrassen met een hoge duurzaamheid en ventilatie. Diverse gewichtsklassen. Voorzien van 7 comfortzônes. De extra soepele uitvoering is bijzonder geschikt voor personen met minder gewicht. Hoes voorzien van handgrepen + afneembaar en wasbaar.

Vanaf 429,=


  Matras HR de Luxe.

Matrassen met een hoge duurzaamheid en ventilatie. Diverse gewichtsklassen. Voorzien van 7 comfortzônes. De extra soepele uitvoering is bijzonder geschikt voor personen met minder gewicht. Hoes voorzien van handgrepen + afneembar en wasbaar.

Vanaf 759,=Matras HR de Luxe + Visco.

Matrassen met een hoge duurzaamheid en ventilatie. Diverse gewichtsklassen. Voorzien van 7 comfortzônes. De extra soepele uitvoering is bijzonder geschikt voor personen met minder gewicht. Hoes voorzien van handgrepen + afneembar en wasbaar.

Vanaf 895,=


  Matras HR Soja+. 16 cm dik.

Matras met een hoge duurzaamheid en ventilatie. Matras is keerbaar: 1 zijde met extra ventilatie-3D-materiaal en 1 zijde met behaaglijke afdekking. Ideaal voor personen met overmatige transpiratie of personen die het snel warm hebben. Hoes afneembar en wasbaar.

Vanaf 490,=

 

Matras HR Soja Trio. 20 cm dik.

Matras met een hoge duurzaamheid en ventilatie. Matras is keerbaar: 1 zijde met extra ventilatie-3D-materiaal en 1 zijde met behaaglijke afdekking. Ideaal voor personen met overmatige transpiratie of personen die het snel warm hebben. Kern voorzien van extra ventilatiekanalen. Voorzien van 7 zônes.  Hoes afneembar en wasbaar. 3 verwisselbare kerndelen voor een langere duurzaamheid.

Vanaf 690,=

 

Matras HR. 21 cm dik.

Matrassen met een hoge duurzaamheid en ventilatie. Voorzien van 7 zônes. Afneembare en wasbare hoes. Diverse gewichtsklassen. De extra soepele uitvoering is bijzonder geschikt voor mensen met minder gewicht en/of kinderen.

Vanaf 590,=


Matras ErgoSleep Latex 500.

Geperforeerde latex, 7 zônes, soft of firm, 20 cm. Kern voorzien van extra ventilatiekanalen. Hoes afneembar en wasbaar. Leverbaar met de anti-allergische anti-huisstofmijt Alpura-hoes. >Meer informatie over de Ergosleep matrassen met Alpura-hoes.

Vanaf 775,=


Matras ErgoSleep Latex 550.

100% Natuurlatex, 7 zônes, soft of firm, 20 cm. De extra soepele uitvoering is bijzonder geschikt voor mensen met minder gewicht en/of kinderen. Kern voorzien van extra ventilatiekanalen. Hoes afneembar en wasbaar. Leverbaar met de anti-allergische anti-huisstofmijt Alpura-hoes. >Meer informatie over de Ergosleep matrassen met Alpura-hoes.

Vanaf 1250,=


Matras Pocketvering de luxe.

20 cm dik. 7 zônes, soft of firm. De juiste pocketveren met comfortabele afdeklagen. Hoes afneembar en wasbaar.

Vanaf 490,=

 

Matras ErgoSleep Pocket 550.

Geharde zakjesveren 375/m2 & geperforeerde 50% natuurlatex, 7 zônes, soft, medium of firm. De extra soepele uitvoering is bijzonder geschikt voor mensen met minder gewicht en/of kinderen. 20 cm. Kern voorzien van extra ventilatiekanalen. Hoes afneembar en wasbaar. Leverbaar met de anti-allergische anti-huisstofmijt Alpura-hoes. >Meer informatie over de Ergosleep matrassen met Alpura-hoes.

Vanaf 860,=


Toelichting op type Slaapcomfort

Comfortklasse 1: 

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. Voorzien van 7 zônes. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen. Prijsklasse: Geheel compleet vanaf 2195,=

Comfortklasse 2: 

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. 14 persoonlijk instelbare zônes in 2 hardheden. Extra soepele schoudercomfortzône. In 5 standen instelbare lendensteun. In 5 standen instelbare neksteun. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. Voorzien van 7 zônes. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen. Prijsklasse: Geheel compleet vanaf 2515,=

Comfortklasse 3: 

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. 12 persoonlijk ergonomisch instelbare zônes in 3 hoogte-posities. Extra soepele schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. Voorzien van 7 zônes. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen. Prijsklasse: Geheel compleet vanaf 3155,=

Comfortklasse 4:

Bodem: Extra comfortabel en verend over de volle breedte van het bed. 12 persoonlijk ergonomisch instelbare zônes in 4 hoogte-posities. Extra soepele schoudercomfortzône. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: HR-Comfort matras. Voorzien van 7 zônes. Afneembare en wasbare hoes. Hoge duurzaamheid en ventilatie. Leverbaar in diverse gewichtsklassen. Prijsklasse: Geheel compleet vanaf 3575,=

Comfortklasse 5: 

Bodem: Verend over de volle breedte van het bed. Persoonlijk instelbare heupzône. Matras: Persoonlijk ergonomisch instelbare matras. Voorzien van 20 zônes instelbaar in 5 verschillende hardheden. Vervaardigd met Natuurlijke Soja. Tevens zijn gevaarlijke chemische stoffen vervangen door natuurvriendelijke materialen. Deze matrassen voldoen aan de meest veeleisende certificaten. Prijsklasse: Geheel compleet vanaf 3505,=

MET DIT 5-STAPPENPLAN KIES JE EENVOUDIG HET JUISTE BED

Huberts Slaapcomfort: Al meer dan 40 jaar de meest gespecialiseerde beddenzaak

Wij hebben de reputatie dat veel klanten zijn verlost van hun klachten en uitgerust opstaan Niet duurder, wel veel beter 

Het juiste slaapadvies d.m.v. diverse Computers + Meetbedden

Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.


Wat kan je verwachten?

  • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
  • Geen wachttijd in de winkel
  • Geen aankoopverplichting
  • Geheel vrijblijvend


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaams-profielmeting.

  • Vul het formulier "Neem contact met ons op" in,Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Neem contact met ons op