Matras Leticia TrioComfort Visco de Luxe
23 april 2019 

Matras Leticia TrioComfort Visco de Luxe

Matrassen met drukverlaging geven je het gevoel dat je zweeft

Totale ontspanning door verminderde drukpunten

TrioComfort: Een uniek en gezonde drukverlagende Matras 

Persoonlijk aanpasbaar en vrij van schadelijke stoffen

 

Standaard matrassen

werken d.m.v. gewicht. Je drukt de matras in met je gewicht. Echter, op de plek waar je de matras indrukt, drukt het materiaal tegen jouw lichaam terug. Immers, het matras, het binnenwerk, wil terug naar z’n oorspronkelijke vorm. Hoe harder je de matras indrukt, hoe harder de matras terug drukt. Dit noemen we tegendruk.

Tegendruk

vermindert de doorbloeding. Gevolg: we gaan draaien en woelen in bed. We slapen onrustig en kunnen ’s morgens vermoeid wakker worden. Of wakker worden met gevoelige plekken, zoals heupen en schouders. Matrassen met hoge tegendruk zijn o.a. Binnenvering-matrassen en matrassen met Pocket-vering.

visco gel traagschuim

Matrassen met drukverlaging

bestonden al in de vorm van waterbedden, maar werden indertijd echt populair dmv de toepassing van een laag Visco-materiaal in de matras. Deze matrassen werden vooral bekend door de veelvuldig gevoerde TV reclame door o.a.  Tempur en M-line. Hierdoor startten andere fabrikanten ook met de productie van drukverlagende producten. Voor veel mensen voelen deze matrassen echter onbehaaglijk warm aan. Daarnaast is omdraaien in bed moeizamer.

Traagschuim

(of Nasa-schuim, of Memory-foam) is een ander type Visco-foam en staat bekend om z’n korte duurzaamheid en slechte ventilatie. Traagschuim is meer geschikt voor logeerbedden en is niet echt geschikt voor dagelijks gebruik.

De ontwikkelingen

gaan echter door en de matrassen werden steeds verder ontwikkeld. Ondertussen is de “Leticia TrioComfort Visco” matras enorm populair geworden. Immers, deze zijn, in tegenstelling tot de andere matrassen, minder benauwd, persoonlijk aanpasbaar aan het lichaamsprofiel, gezondere toegepaste materialen (medisch klasse 1) en beter ventilerend.

Ontdek nu het unieke drukverlagende  “Leticia TrioComfort Visco de Luxe” matras, welke ook nog eens wordt aangepast aan je unieke Lichaamsprofiel.

+  Bijzonder geschikt voor personen met nek en rugklachten

+  Persoonlijk aanpasbaar aan je unieke lichaamsvorm

+  Gezond slapen: Vrij van schadelijke stoffen

+  Totale ontspanning door drukverlaging

+  Niet benauwd: Perfecte ventilatie

+ Geen metaal in de matras

+ SoftTouch hoes

+ Comfortabel: Extra dik 28 cm

Leticia Matras TrioComfort Visco de Luxe

+ Bijzonder geschikt voor personen met nek en rugklachten

Ieder persoon is uniek. We hebben geen van alle hetzelfde lichaamsprofiel. We zijn gewoon verschillend. Is het je wel eens opgevallen dat alles aan ons lichaam persoonlijk wordt aangepast? We hebben niet allemaal dezelfde kledingmaat, schoenmaat, brillenglazen, steunzolen enz.  Dan kunnen we toch ook niet allemaal goed slapen op dezelfde matras? Een standaard-matras (van de meeste aanbieders) kan dan ook nooit de juiste persoonlijke ondersteuning geven. Rug en nekklachten zijn dan ook te verwachten bij zo’n standaard-matras. Persoonlijk aanpasbaar is dan de oplossing.

+  Persoonlijk aanpasbaar aan je unieke lichaamsvorm

Iedere Leticia TrioComfort matras biedt de mogelijkheid om het comfort m.b.v. aanpasbare modules in de meest belangrijke zones te bepalen. De schouders, heupen en benen.

+  Gezond slapen: Vrij van schadelijke stoffen

Er bestaat geen goede slaap zonder goede materialen. Alle Leticia matrassen zijn een combinatie van verschillende materialen geselecteerd vanwege hun natuurlijke oorsprong, luchtigheid en comfort. Een Leticia  matras product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en aan alle biocompatibiliteit testen voldoen. Dit wordt ondersteund door de “Öko-Tex Standaard 100, klasse 1” + “HygCen” certificaat + R.E.A.C.H. De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit. Vrij van schadelijke stoffen en bewezen is dat het materiaal veilig is voor medisch gebruik. De enige matras in Nederland die voldoet aan de strenge medische gezondheidseisen en de enige matras in Nederland met de juiste gezondheids-certificaten.

+  Totale ontspanning door drukverlaging

Uitgerust wakker worden. Totale ontspanning door aantoonbaar verminderde drukpunten. Dit d.m.v. de persoonlijke aanpasbaarheid van de matras en het gebruik van het aangepaste gemoderniseerde Visco-Elastische materiaal.

+  Niet benauwd: Perfecte ventilatie

Ieder Leticia matras is rondom voorzien van diverse 3D-textiel-ventilatielagen. Daarnaast is het matras voorzien van vele horizontale en verticale ventilatiekanalen. Regelmatig keren van de matras is dan ook niet meer noodzakelijk. Wel zo makkelijk.

+ Geen metaal in de matras

In deze matrassen is geen metaal verwerkt. Metaal is een vangnet voor electro-magnetische straling en zodoende kunnen mensen die op een met metaal vervaardigd bed  slapen klachten krijgen. Spiralen, binnenvering matrassen en pocketveer matrassen en boxsprings zijn gemaakt van metaal en kunnen zodoende een negatieve invloed hebben op je lichaam.

+ SoftTouch hoes

SoftTouch is een aanpasbare hoes die je nog beter zal laten voelen op je matras. Deze hoes is uiteraard gecertificeerd. De hoes kan gewassen worden op 60 graden en droogt snel door de eigenschappen van de materialen waarvan het is gemaakt. De onderkant van de hoes bevat ook weer het bekende 3D-materiaal die beluchting en transport van warmte en vocht in alle richtingen mogelijk maakt. De luxe hoes is rijkelijk gevuld met een warmte en vocht verwerkend materiaal.

+ Comfortabel: Extra dik 28 cm

Maar liefst 28 cm dik voor puur ligcomfort.

Dit zijn de énige Matrassen in Nederland die voldoen aan de meest veeleisende Certificaten:

 • Oko-Tex Standard 100 “Klasse 1”: Dit is het meest veeleisende certificaat, in het kader van menselijke ecologie voor baby’s en kinderen onder de 2 jaar.
 • Hyg-Cen: Dit product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en aan alle biocompatibiliteit testen voldoen.  Ze zijn veilig voor medisch en paramedisch gebruik. Geschikt voor gebruik in het menselijk lichaam als prothese en cytotoxiciteit (dwz tegen beschadiging of vernietiging van lichaamscellen). Dit wordt ondersteund door de “Öko-Tex Standaard 100 klasse 1” en “HygCen”certificaat.
 • LGA certificaat. Dit certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die getest zijn op schadelijke stoffen.  Met dit certificaat ben je zeker van een veilig product.
 • R.E.A.C.H. Deze matrassen voldoen ruim aan de eisen van R.E.A.C.H. (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperking Chemische Stoffen).
 • Natuurlijke Soja: De vezels van het materiaal worden verkregen uit Sojabonen, welke gekweekt zijn volgens een strikte en gecontroleerde productie. De organische sojaboon is een natuurlijke, plantaardige vezel, welke niet genetisch is gemanipuleerd. De teelt van sojabonen en de productie van deze vezels zijn milieuvriendelijk.
 • Duurzaamheid: De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit.

Eigenschappen:

 • Deze type matrassen werden vooral bekend door de veelvuldig gevoerde TV reclame door o.a.  Tempur en M-line.
 • De ontwikkelingen gaan echter door. Ondertussen is de “Leticia TrioComfort Visco” matras enorm populair geworden. Immers, deze is, in tegenstelling tot de andere matrassen, minder benauwd, persoonlijk aanpasbaar aan het lichaamsprofiel, gezondere toegepaste materialen (medisch klasse 1) en beter ventilerend.
 • Visco toplaag is niet verlijmd maar ligt los op de kern. Dmv een ritssluiting vastgezet om verschuiven te voorkomen.
 • Iedere Leticia TrioComfort matras biedt de mogelijkheid om het comfort m.b.v. aanpasbare modules in de meest belangrijke zones te bepalen. De schouders, heupen en benen.
 • 7 comfort zones.
 • 3 correctiezones, welke persoonlijk aanpasbaar zijn
 • Diverse gewichtsklassen
 • 28 cm dik
 • Een combinatie van verschillende materialen geselecteerd vanwege hun natuurlijke oorsprong, luchtigheid en comfort.
 • Gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en aan alle biocompatibiliteit testen voldoen.
 • Koud geschuimd
 • Matras staat bekend om z’n hoge duurzaamheid
 • Geschikt voor 1 en 2-persoons bedden
 • Comfort gelijkmatig over de gehele breedte van de matras. Dit tegen een vervelende rand/naad in het midden van het bed.
 • Geen metaal in de matras
 • Geen lijmen gebruikt in de matras
 • Geproduceerd in de EU
 • Voldoet aan de R.E.A.C.H. norm
 • Vrij van schadelijke stoffen en bewezen is dat het materiaal veilig is voor medisch gebruik.
 • De enige matras in Nederland die voldoet aan de strenge medische gezondheidseisen en de enige matras in Nederland met de juiste gezondheids-certificaten.
 • Regelmatig keren is niet meer nodig
 • 2 kernen in 1 hoes is mogelijk. Dit voorkomt een vervelende rand/naad in het midden van het bed.
 • Gezond Slapen Certificaat

Heb je nog vragen?

Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.


Misschien ook interessant voor je:

Hoe kies je het juiste matras?

Hoe bepaal je je Slaap-DNA?

De 17 meest gemaakte Fouten bij het kopen van een Matras

Slecht slapen door elektrische magnetische straling

Website Leticia Modular Matrassen en Kussens

Donwload de Leticia-folder

De 10 meest gemaakte Fouten bij de aankoop van een Boxspring

Aankooptips voor een goed Hoofdkussen

 


Was deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaams-profielmeting  en kom bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis beddentest & meting & advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.

 • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
 • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
 • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.

Wat kan je verwachten?

 • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
 • Geen wachttijd in de winkel
 • Geen aankoopverplichting
 • Geheel vrijblijvend
 • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en verschaft je een hoop duidelijkheid

Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Over de schrijver
Radeloosje
Door

Radeloosje

op 03 Feb 2020

Nergens staan prijzen? Na een PUllman , een MLINE 5 EN NU WEER EEN TEMPUR CLOUD ELITE Slaap ik nog steeds slecht en nog pijn. Word er wanhopig van.

Huberts Slaapcomfort
Door

Huberts Slaapcomfort

op 05 Feb 2020

Dat is echt vervelend. Er kunnen 2 oorzaken zijn: 1/ Deze matrassen zijn niet geschikt voor uw lichaam. De door u genoemde matrassen zijn "standaard" matrassen met een mooi marketing verhaal. Ze doen echter niets speciaals voor uw lichaam. Het is onmogelijk een "standaard" matras te produceren die zowel uw lichaam, als het lichaam van uw partner, buurvrouw of ieder ander goed kan ondersteunen. We zijn immers allemaal verschillend. Ieder is uniek. Vandaar ook zoveel maten in kleding en schoenen. Ieder lichaam heeft een specifieke aanpassing nodig en "standaard" matrassen kunnen dat nooit geven. Leticia matrassen worden wel (eenvoudig) aangepast aan uw unieke lichaamsprofiel. 2/ Uw bedbodem is ongeschikt. Het kan een prima bodem zijn, zelfs van een bekend merk, maar kan niet geschikt zijn voor lichaam of een onjuiste combinatie zijn met de matras. De oplossing is eenvoudig: Meten wat geschikt is voor uw lichaam en vervolgens constateren waar het nu fout gaat. Zie ook: https://huberts-slaapcomfort.nl/5-stappenplan/

Hans de Ruijter
Door

Hans de Ruijter

op 13 May 2020

Waar kan ik de prijzen vinden van Leticia matrassen ?

Huberts Slaapcomfort
Door

Huberts Slaapcomfort

op 13 Jan 2021

De keus, oftewel de collectie, van Leticia matrassen is groot zoals u kunt zien op deze website. De prijs is afhankelijk van teveel factoren. Zoals welke maat, uitvoering, lichaamsbouw, op welk type bedbodem wordt de matras gelegd. Deze vragen moeten eerst beantwoord worden om te kijken welk matras het meest geschikt is voor uw lichaamspostuur en eventueel van uw partner.

Reactie plaatsen

ÉCHT LEKKER SLAPEN? ZO VOORKOM JE EENVOUDIG EEN (DURE) MISKOOP!