Leticia Matras TrioComfort

TrioComfort: Een uniek en gezond Matras 

Aanpasbaar en vrij van schadelijke stoffen

Ontdek nu het heerlijke en gezonde “Leticia TrioComfort ” matras, welke ook nog eens wordt aangepast aan je unieke Lichaamsprofiel.

+  Bijzonder geschikt voor personen met nek en rugklachten

+  Persoonlijk aanpasbaar aan je unieke lichaamsvorm

+  Gezond slapen: Vrij van schadelijke stoffen

+  Niet benauwd: Perfecte ventilatie

+ Geen metaal in de matras

+ SoftTouch hoes

+ Comfortabel: dikte 20 cm

Leticia Matras TrioComfort 

+ Bijzonder geschikt voor personen met nek en rugklachten

Ieder persoon is uniek. We hebben geen van alle hetzelfde lichaamsprofiel. We zijn gewoon verschillend. Is het je wel eens opgevallen dat alles aan ons lichaam persoonlijk wordt aangepast? We hebben niet allemaal dezelfde kledingmaat, schoenmaat, brillenglazen, steunzolen enz.  Dan kunnen we toch ook niet allemaal goed slapen op dezelfde matras? Een standaard-matras (van de meeste aanbieders) kan dan ook nooit de juiste persoonlijke ondersteuning geven. Rug en nekklachten zijn dan ook te verwachten bij zo’n standaard-matras. Persoonlijk aanpasbaar is dan de oplossing.

+  Persoonlijk aanpasbaar aan je unieke lichaamsvorm

Iedere Leticia TrioComfort matras biedt de mogelijkheid om het comfort m.b.v. aanpasbare modules in de meest belangrijke zones te bepalen. De schouders, heupen en benen.

+  Gezond slapen: Vrij van schadelijke stoffen

Er bestaat geen goede slaap zonder goede materialen. Alle Leticia matrassen zijn een combinatie van verschillende materialen geselecteerd vanwege hun natuurlijke oorsprong, luchtigheid en comfort. Een Leticia  matras product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en aan alle biocompatibiliteit testen voldoen. Dit wordt ondersteund door de “Öko-Tex Standaard 100, klasse 1” + “HygCen” certificaat + R.E.A.C.H. De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit. Vrij van schadelijke stoffen en bewezen is dat het materiaal veilig is voor medisch gebruik. De enige matras in Nederland die voldoet aan de strenge medische gezondheidseisen en de enige matras in Nederland met de juiste gezondheids-certificaten.

+  Niet benauwd: Perfecte ventilatie

Ieder Leticia matras is rondom voorzien van diverse 3D-textiel-ventilatielagen. Daarnaast is het matras voorzien van vele horizontale en verticale ventilatiekanalen. Regelmatig keren van de matras is dan ook niet meer noodzakelijk. Wel zo makkelijk.

+ Geen metaal in de matras

In deze matrassen is geen metaal verwerkt. Metaal is een vangnet voor electro-magnetische straling en zodoende kunnen mensen die op een met metaal vervaardigd bed  slapen klachten krijgen. Spiralen, binnenvering matrassen en pocketveer matrassen en boxsprings zijn gemaakt van metaal en kunnen zodoende een negatieve invloed hebben op je lichaam.

+ SoftTouch hoes

SoftTouch is een aanpasbare hoes die je nog beter zal laten voelen op je matras. Deze hoes is uiteraard gecertificeerd. De hoes kan gewassen worden op 60 graden en droogt snel door de eigenschappen van de materialen waarvan het is gemaakt.

+ Comfortabel: dikte 20 cm

20 cm dik voor puur ligcomfort.

Dit zijn de énige Matrassen in Nederland die voldoen aan de meest veeleisende Certificaten:

 • Oko-Tex Standard 100 “Klasse 1”: Dit is het meest veeleisende certificaat, in het kader van menselijke ecologie voor baby’s en kinderen onder de 2 jaar.
 • Hyg-Cen: Dit product is gemaakt van materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en aan alle biocompatibiliteit testen voldoen.  Ze zijn veilig voor medisch en paramedisch gebruik. Geschikt voor gebruik in het menselijk lichaam als prothese en cytotoxiciteit (dwz tegen beschadiging of vernietiging van lichaamscellen). Dit wordt ondersteund door de “Öko-Tex Standaard 100 klasse 1” en “HygCen”certificaat.
 • LGA certificaat. Dit certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die getest zijn op schadelijke stoffen.  Met dit certificaat ben je zeker van een veilig product.
 • R.E.A.C.H. Deze matrassen voldoen ruim aan de eisen van R.E.A.C.H. (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperking Chemische Stoffen).
 • Natuurlijke Soja: De vezels van het materiaal worden verkregen uit Sojabonen, welke gekweekt zijn volgens een strikte en gecontroleerde productie. De organische sojaboon is een natuurlijke, plantaardige vezel, welke niet genetisch is gemanipuleerd. De teelt van sojabonen en de productie van deze vezels zijn milieuvriendelijk.
 • Duurzaamheid: De materialen zijn volledig getest volgens de ISO-normen op duurzaamheid en optimale stabiliteit.

Heb je nog vragen?

Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.


Misschien ook interessant voor je:

Hoe kies je het juiste matras?

Hoe bepaal je je Slaap-DNA?

De 17 meest gemaakte Fouten bij het kopen van een Matras

Slecht slapen door elektrische magnetische straling

Website Leticia Modular Matrassen en Kussens

Donwload de Leticia-folder

De 10 meest gemaakte Fouten bij de aankoop van een Boxspring

Aankooptips voor een goed Hoofdkussen

 


Was deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaams-profielmeting  en kom bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis beddentest & meting & advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.

 • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
 • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
 • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.

Wat kan je verwachten?

 • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
 • Geen wachttijd in de winkel
 • Geen aankoopverplichting
 • Geheel vrijblijvend
 • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en verschaft je een hoop duidelijkheid

Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Over de schrijver
Reactie plaatsen

ÉCHT LEKKER SLAPEN? ZO VOORKOM JE EENVOUDIG EEN (DURE) MISKOOP!