De Krant: Huberts Slaapcomfort dé Beddenspecialist
17 juni 2017 

De Krant: Huberts Slaapcomfort dé Beddenspecialist

Artikel in “de Krant”: – Het is dit jaar 40 jaar geleden dat Theo Huberts zijn beddenspeciaalzaak, Huberts Slaapcomfort, begon. Theo is altijd een pionier geweest in zijn vakgebied.

De Krant, donderdag 15 juni 2017:

Huberts Slaapcomfort, 40 jaar dé beddenspecialist van West-Brabant

Meten = Weten. Welke correctie heeft jouw lichaamsprofiel nodig om lekker en gezond te liggen?

Roosendaal – Het is dit jaar 40 jaar geleden dat Theo Huberts zijn beddenspeciaalzaak, Huberts Slaapcomfort, begon. Theo is altijd een pionier geweest in zijn vakgebied.

In 1978 kwam hij, als beddenspecialist, met het donsatelier, destijds uniek in Nederland, waar de klant een voor hem of haar persoonlijk geschikt, met ganzendons gevuld dekbed kon laten maken, dat ook achteraf bijgevuld kon worden. In de jaren ’80 introduceerde hij het waterbed in West-Brabant en kwam ook zijn jongere broer Robert in de zaak.

Sinds 1989 beschikt Huberts Slaapcomfort over een testbed, gekoppeld aan een computer die iemands lichaamsprofiel op kan meten, zodat het beste, persoonlijk op het lichaam afgestemde slaapsysteem gevonden kan worden. In de loop der tijd is deze ontwikkeling steeds verder geperfectioneerd en zijn de beide broers ware beddenspecialisten geworden!

Slaap DNA

Theo legt uit hoe e.e.a. in zijn werk gaat: “Overdag houd je je lichaam zelf in balans; ’s nachts, als je in diepe rust bent, zakt je lichaam in en moet het bed je lichaam in model houden en op de juiste manier ondersteunen. Dat is erg belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen of te kunnen verhelpen. Ieder lichaam is uniek en heeft zijn eigen profiel ofwel ‘slaap DNA’.

Ik vergelijk het maar met het kopen van kleding, daarvoor moet je je maat weten; zo kun je bij ons je lichaamsprofiel laten opmeten om tot het voor jouw lichaam best passende slaapsysteem te komen.

Dat gebeurt in onze hypermoderne ‘slaap DNA belevingsstudio’. Je ervaart daar direct op een prettige en ontspannen manier hoe een bed waar nu wel rekening is gehouden met jouw lichaam, aanvoelt.  In deze slaap DNA belevingsstudio kun je het belang van een correcte ondersteuning dus aan den lijve ervaren. Je voelt meteen het enorme verschil tussen een bed dat wel is aangepast aan je lichaamsprofiel en een standaardbed dat niet aan je lichaam is aangepast.

Rug-, schouder- en/of nekklachten

Bij ons komen veel mensen met rug-, schouder- en/of nekklachten om hun unieke slaap DNA te laten bepalen. Aan de hand daarvan kan de lattenbodem of het matras of de vering in een boxspring op de juiste manier naar het lichaam van de klant afgesteld worden.” Zo leveren de gebroeders Huberts al vele jaren naar grote tevredenheid van de klant, bedden op maat die zelfs jaren na aankoop aan een veranderd lichaamsgewicht of slaaphouding kunnen worden aangepast. Theo: “Dat is de slaapgarantie die wij als beddenspecialist geven!”

Huberts Slaapcomfort, Burgerhoutsestraat 34, 4701 EM Roosendaal, tel. 0165-568898, www.huberts-slaapcomfort.nl

Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. De webshop is alle dagen open.

beddenspecialist Robert Theo huberts Slaapcomfort

Robert en Theo Huberts

Tekst en foto’s: Stasja Verbeek

Artikel op de website “de Krant”

bed, bedden, kopen, tips

Wil je ook écht lekker liggen en uitgerust opstaan? Klik dan hier!


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaams-profielmeting  en kom bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis beddentest & meting & advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.

Wat kan je verwachten?

  • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
  • Geen wachttijd in de winkel
  • Geen aankoopverplichting
  • Geheel vrijblijvend
  • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en verschaft je een hoop duidelijkheid

Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Over de schrijver
Reactie plaatsen

ÉCHT LEKKER SLAPEN? ZO VOORKOM JE EENVOUDIG EEN (DURE) MISKOOP!