Roosendaal - 750 jaar- Van Missiehuis tot Molenstraat
19 juni 2019 

Roosendaal - 750 jaar- Van Missiehuis tot Molenstraat

Juni 2019: In 2018 bestond Roosendaal 750 jaar. Een uitgelezen moment om eens terug te blikken op het verleden. Een verzameling verhalen gebundeld in een mooi boek, opgemaakt door Mieke Spekman in 2017 en 2018 in opdracht van “de Roosendaalse Bode”. Uiteraard ontbreekt “Huberts Slaapcomfort” niet.

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip
Familiebedrijf staat al meer dan veertig jaar garant voor uitstekende producten en professioneel advies

Huberts Slaapcomfort is een begrip in Roosendaal en wijde omgeving. Dat is niet verwonderlijk. De beddenspeciaalzaak staat namelijk al meer dan veertig jaar garant voor uitstekende producten en professioneel advies.

DOOR Addo Spangers

Eigenaar Theo Huberts geldt als een pionier in zijn vakgebied. Neem nu het donsatelier dat hij in 1978 introduceerde. De klant kon er een voor hem of haar op persoonlijke maat gesneden en met ganzendons gevuld dekbed laten maken, dat bovendien achteraf bijgevuld kon worden. Het was een destijds uniek concept voor Nederland.

Vooruitstrevend
In de jaren ’80 van de vorige eeuw, toen ook zijn broer Robert in de zaak kwam werken, liet Theo Huberts opnieuw zien zeer vooruitstrevend te zijn. Ook voor wat betreft het waterbed had hij namelijk de primeur in West-Brabant. En daar bleef het niet bij, want sinds 1989 beschikt Huberts Slaapcomfort over een testbed. Aan dit bed is een computer gekoppeld die iemands lichaamsprofiel opmeet. Aan de hand van deze gegevens kan het beste, persoonlijk op het lichaam afgestemde slaapsysteem worden gevonden. Dat zorgt
uiteraard voor een optimaal slaapcomfort. In de loop der jaren is dit systeem alleen maar verder ontwikkeld. Beide broers kunnen zich inmiddels dan ook ware beddenspecialisten noemen.

Bepalend
Alles draait om het nauwkeurig vaststellen van het zogeheten ‘Slaap-DNA’, legt Theo Huberts uit. “Je lichaamsprofiel is bepalend voor de keuze van het bij jou passende slaapsysteem. Ieder lichaam is namelijk uniek. Overdag houd je je lichaam zelf in balans. ’s Nachts echter, wanneer je in diepe rust bent, zakt je lichaam in. Het bed moet je
lichaam dan zogezegd ‘in model houden’ en op de juiste manier ondersteuning bieden. Op het moment dat dit niet gebeurt, ontstaan er lichamelijk klachten. Het is niet voor niets dat wij veel mensen helpen die te maken hebben met rug-, schouder en/of nekklachten.”

 

 

Belevingsstudio
“Elk lichaam heeft zijn eigen ‘slaap-DNA’ ofwel lichaamsprofiel “, vervolgt hij. “Je kunt het aanschaffen van een bed vergelijken met het kopen van goed passende kleding. Hiervoor moet je de precieze maten weten. Wil je het voor jou best passende slaapsysteem in huis halen, dan is het noodzakelijk om je lichaamsprofiel nauwkeurig op te laten meten. Huberts Slaapcomfort beschikt hiertoe over de modernste middelen.” Theo Huberts wijst trots op de ultramoderne ‘slaap-DNA-belevingsstudio’ waarmee het lichaamsprofiel tot in de
kleinste details wordt vastgesteld. “De klant ervaart daar direct op een prettige en ontspannen manier hoe een bed aanvoelt waarbij wél rekening is gehouden met zijn of haar lichaam. Je voelt meteen het enorme verschil tussen een bed dat wel is aangepast aan je lichaamsprofiel en een standaard-bed waarbij die aanpassing niet heeft plaatsgevonden.”

Slaapgarantie
“Het bevestigt nog maar eens het belang van een correcte ondersteuning”, aldus Theo Huberts. “Aan de hand van het unieke ‘Slaap-DNA’ kan de lattenbodem of het matras of de vering in een boxspring op de juiste manier naar het lichaam van de klant afgesteld worden.” Tot grote tevredenheid van de klant zelf, zo leert zijn ervaring. “Zelfs jaren na aankoop kan een bed op maat nog worden aangepast aan een gewijzigd lichaamsgewicht of een veranderde slaaphouding. Dat is onze slaapgarantie.”


Een uitgave van:

Ontdek de geschiedenis van Roosendaal
De geschiedenis van Roosendaal leest als een jongensboek. Van de commando’s tot voetbalclub RBC en van Speeltuin Vrouwenhof tot het Roosendaals Toneel. Schrijfster Mieke Spekman laat in een rap tempo de verschillende facetten van de Roosendaalse geschiedenis passeren. Kortom: dit boek is een must-have voor de echte Roosendaler.

Het boek kan je hier bestellen


Een leuk artikel? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaams-profielmeting  en kom bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis beddentest & meting & advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.

Wat kan je verwachten?

  • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
  • Geen wachttijd in de winkel
  • Geen aankoopverplichting
  • Geheel vrijblijvend
  • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en verschaft je een hoop duidelijkheid

Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Over de schrijver
Reactie plaatsen

ÉCHT LEKKER SLAPEN? ZO VOORKOM JE EENVOUDIG EEN (DURE) MISKOOP!