Wat is jouw Slaap-DNA? Ieder lichaam is uniek. Meten is Weten
11 december 2021 

Wat is jouw Slaap-DNA? Ieder lichaam is uniek. Meten is Weten

Iedereen is uniek, ieder lichaam is verschillend.

Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen?

Ergosleep® ontwikkelde een bed dat helemaal op je is afgestemd. En dat is echt uniek. In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep krijg je een passend slaapadvies en kan je het belang van een correcte ondersteuning zelf ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een goede nachtrust. Laat Ergosleep je meenemen op een boeiende ontdekkingstocht in een bed dat naadloos uw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA volgt. Ontspan en geniet!

Goed slapen

In een gewoon bed moet je lichaam – en dan vooral je wervelkolom – zich flink aanpassen aan het slaapoppervlak dat voor iedereen gelijk is. Daardoor herstel je minder en voel je zich minder fit. Op termijn kan dit leiden tot pijn na minieme belasting. Je krijgt rugklachten. Ergosleep daarentegen stelt je bed met digitale perfectie af op het profiel van je lichaam, van je SLAAP-DNA®. Dit persoonlijk aanpasbare bed verzekert je van een perfecte nachtrust en het optimale herstel van je lichaam en wervelkolom.

 

Je Slaap-DNA

Het SLAAP-DNA is de neerslag van een Digitale Nachtrust-Analyse, die voor elke consument wordt uitgevoerd. Daarbij worden gewicht, lichaamsbouw, voorkeursslaaphoudingen en lichaamsprofiel in de Ergosleep Belevingsstudio gemeten en in kaart gebracht. Dit persoonlijke SLAAP-DNA vormt de basis van het Ergosleep-slaapsysteem.

STAP 1: Hoe slaapt je het liefst?

Om je SLAAP-DNA optimaal te kunnen bepalen, vul je eerst een korte vragenlijst in. Zo komen we onder meer te weten wat je meest frequente en favoriete slaaphoudingen zijn.

STAP 2: Ga rustig liggen

In de Belevingsstudio neem je plaats op het Ergosleep meetbed, speciaal ontwikkeld om je op een comfortabele manier kennis te laten maken met het SLAAP-DNA concept. Terwijl je ontspannen neerligt, kom je meer te weten over het belang van een goede nachtrust. En hoe Ergosleep dit voor je waarmaakt.

STAP 3: Je Slaap-DNA wordt digitaal opgemeten

Ondertussen wordt je persoonlijk slaapprofiel of SLAAP-DNA opgemeten. En dat doen we voor jouw verschillende slaaphoudingen, want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust van houding.

STAP 4: Voelt je het verschil?

Je SLAAP-DNA® werd opgemeten, nu bent je klaar om het contrast tussen een standaard bed en een persoonlijk ingesteld Ergosleep bed te voelen. Het verschil? Elke lichaamsdeel krijgt de ruimte en ondersteuning die het precies nodig heeft, je voelt je volledig gedragen. Terwijl we je laten ontspannen, wordt je vanzelf helemaal zen.

STAP 5: De finishing touch

Nu je volledig ontspannen bent, overlopen we samen je SLAAP-DNA code. We vertalen het in een gefundeerd advies: hoe kunt je je bed het best samenstellen? Bent je het meest gebaat bij een lattenbodem of boxspring? Voor welk matrastype en welk hoofdkussen kiest je het best? Stoffen, hoofdborden, pootjes en toebehoren, ook de aankleding van je bed kan je helemaal afstemmen op je smaak.


KOM NU BIJ HUBERTS SLAAPCOMFORT LANGS VOOR EEN GRATIS BEDDENTEST & METING & ADVIES

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.

Wat kan je verwachten?

  • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
  • Geen wachttijd in de winkel
  • Geen aankoopverplichting
  • Geheel vrijblijvend
  • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en verschaft je een hoop duidelijkheid

Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Over de schrijver
Reactie plaatsen

ÉCHT LEKKER SLAPEN? ZO VOORKOM JE EENVOUDIG EEN (DURE) MISKOOP!