Page content

article content

Nekklachten eenvoudig oplossen

rug-schouder-nekklachten

Nekklachten of hoofdpijn eenvoudig oplossen

Nekklachten zijn er in vele soorten

Veel voorkomende oorzaak

Je staat s morgens met klachten op uit bed. Deze vervelende klacht onstaat gedurende de nacht. De oorzaak is nagenoeg altijd een verkeerde lighouding.  Zoals een kussen met te weinig ondersteuning of een verkeerde combinatie van bodem en matras.

othopedisch neksteun kussen

Goed Hoofdkussen doet wonderen

Kies een kussen wat bij jouw past, je postuur, liefst met een nekondersteuning, die iedereen nodig heeft, anders blijf je gedurende de nacht het kussen opkloppen, omdat je toch de steun zoekt. Het opkloppen van je kussen doe je gedurende de nacht na een prikkel van pijn omdat je niet goed ligt. Er zijn verschillende soorten vullingen, los vulsel zoals vezelbolletjes of dons of veren, kapok, of de vormvaste vullingen van schuim bv latex, visco-elastisch schuim, bio-soja schuim, of het simpele maar minder comfortabele polyether schuim. Sluit het kussen niet goed aan je schouders en nek aan dan zult je meer liggen woelen en draaien in bed om een comfortabele houding te zoeken voor je nek wat een verkeerde spierspanning geeft met alle bekende klachten van dien.

Bedbodem en/of matras

Meestal merken we in de winkel dat de klachten niet zozeer door een verkeerd kussen komen maar door de bedcombinatie waarop men slaapt. Men heeft vaak al meerdere kussens gekocht en geprobeert en ‘kunnen zelf een winkel in kussens’ beginnen. Je zoekt het probleem in je kussen maar je moet het 30 centimeter meer naar beneden in je bed zoeken,je schouderzone van je bed, je schouders en/of heupen krijgen te weinig ruimte. Meestal ligt de oorzaak aan het doorhangen van de boxspring, wat overigens elke boxspring doet(oud of nieuw) zowel goedkope als dure geveerde boxsprings, of de ijzeren spiraal, of te rechte starre lattenbodems.

Grote keus in Hoofdkussens:

hoofdkussens HP


bed, bedden, kopen, tips

telefoonpijl  >Met dit 5-stappenplan kies je eenvoudig het juiste bed


Snel naar:

compleet-bed-HPslaapsysteem-HPmatrassen-HPGezond-Slapen-Certificaat-HPwaterbedden-hpdekbedden-HP


 

vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

Comment Section

1 reactie op “Nekklachten eenvoudig oplossen


Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.