Matras Snoozzy: De perfecte Matras voor iedereen
11 maart 2019 

Matras Snoozzy: De perfecte Matras voor iedereen

Het Snoozzy Matras verenigt het beste van alle werelden op het gebied van slaapcomfort

Waarom is de Snoozzy Matras zo uniek? 

Het Snoozzy Matras combineert het beste van alle bekende matrastechnieken in één product. Het past zich aan precies aan wat jouw lichaam nodig heeft. Daarnaast is het een gebruiksvriendelijk product, goed hanteerbaar op allerlei bedbodems, goed schoon te houden, en het zware werk van een matras eens in de zoveel tijd draaien behoort tot het verleden. Door de techniek in het matras is dat niet meer nodig. De matras is gecertificeerd en vrij van schadelijke stoffen. Wel zo’n veilig gevoel.

Een matras van alleen Traagschuim, Kouschuim of Latex? De Snoozzy Matras  biedt meer!

Niet alleen gezond slapen maar ook comfortabel slapen. Alles wat is uitgevonden om de kwaliteit van de een matras te verbeteren is terug te vinden in de Snoozzy Matras. En dat tegen een prijs waar je niet wakker van hoeft te liggen.

Matras Snoozzy: De perfecte “Online” Matras voor iedereen

Het uitzoeken van de juiste matras is niet eenvoudig. Gelukkig is er nu het Snoozzy Matras.

Direct leverbaar

De Snoozzmatrassen zijn op voorraad en daardoor binnen een paar dagen in huis.

Gratis Thuisbezorgd 

De Snoozzy Matras  wordt gratis bij je thuisbezorgd.

100 Dagen proefslapen.

Je hebt 100 dagen om zeker te weten dat je écht goed slaapt. Ben je niet tevreden dan stuur je het matras retour en ontvang je 100% je geld terug.

Kwaliteit

Snoozzy heeft een duidelijke missie: jou een uitgebalanceerde nachtrust bieden. Snoozzy is het resultaat van uitgebreid onderzoek en technisch vernuft. De beste kwaliteit, geschikt voor iedere ondergrond, gratis thuisbezorgd en met een flexibel retourbeleid.

Wat is de hardheid van de matras?

Het matras is dusdanig opgebouwd dat Snoozzy zich perfect aan ieder lichaam tussen de 40 en de 140 kilo aanpast. Snoozzy verdeelt het gewicht gelijkmatig over het matras en ondersteunt de verschillende lichaamsdelen daarom perfect. Dit tekent het unieke karakter van het matras, dat de zones combineert met jouw lichaam.

Belangrijk: Een gecertificeerd Matras

Het Snoozzy Matras is een TÜV Rheinland gecertificeerd product. TÜV Rheinland is één van de belangrijkste internationale leveranciers van technische diensten voor kwaliteit en veiligheid. Zij certificeren een groot scala aan producten in alle denkbare sectoren, waaronder dus ook textiel en meubels. Dit garandeert dat Snoozzy Matras levert wat het belooft.

Vrij van schadelijke stoffen

Het Snoozzy matras bestaat alleen uit materialen die het Öko-Tex 100 certificaat (eerste klasse) bezitten. Dit keurmerk wordt alleen toegekend als het product vrij is van schadelijke stoffen. De eerste klasse is de hoogst mogelijke klasse, wat betekent dat het matras zelfs voor baby’s geschikt is!

Proefliggen

Snoozzy laat je met alle plezier 100 dagen proefliggen. Maar wil je de matras graag even voelen? In onze winkel kan je het Snoozzy matras vanuit alle hoeken bekijken en ervaren!

 

De unieke opbouw van de Snoozzy Matras

Hoe is de Snoozzy Matras opgebouwd? Het Snoozzy matras combineert het beste van alle werelden in één ontwerp. Daarom maken we ook maar 1 soort matras; het heeft namelijk alles verenigd. Een matras van alleen koudschuim, traagschuim of latex? Daar neemt Snoozzy geen genoegen mee. Door optimaal gebruik te maken van alle voordelen en door elkaars mindere punten te versterken, ontstaat het matras waarvan je droomt. Deze droom is echter geen bedrog maar realiteit.

Unieke Natuurlatex afdeklaag.  De geperforeerde natuurrubber laag zorgt voor een comfortabele veerkrachtige ondersteuning en ventileert tot wel 8x beter dan normale latex.

Hypo-allergene ademende termostatische tijk. Koel in de zomer, warm in de winter. Voor een constant slaapklimaat.

HR koudschuim supportlaag. Geen kuilvorming. Optimale ventilatie. Perfecte ondersteuning. Lange levensduur. Goede warmteregulatie. 9 geprofileerde comfortzones volgen perfect de contouren van je lichaam.

HR Gelfoam. Ventilerende tussenlaag van hoog-elastisch opencellig Gelfoam. Zorgt voor de perfecte drukverdeling.

Wasbare premium textielhoes. Water en vuil afstotend, voorzien van rits en ventilerende anti-slip onderzijde (handig voor op boxsprings).

Bedbodem

De Snoozzy Matras is geschikt voor iedere goed ventilerende bedbodem.

De Prettige Prijzen van de Snoozzy Matras

Een Snoozzy matras koop je vanaf € 399,- voor het formaat (80×200). Het matras is in een veelvoud aan formaten leverbaar.


 

vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

 


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaams-profielmeting  en kom bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis beddentest & meting & advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.

Wat kan je verwachten?

  • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
  • Geen wachttijd in de winkel
  • Geen aankoopverplichting
  • Geheel vrijblijvend
  • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en verschaft je een hoop duidelijkheid

Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Over de schrijver
Hamstra
Door

Hamstra

op 27 Apr 2019

Dag Hubertus, Op uw site laat u duidelijk merken dat u geen fan bent van one size fits all matrassen. En toch staat er zomaar een link die verwijst naar zo'n matras. Waarom is dit matras opeens zo veel beter dan de andere matrassen die uit meerdere lagen bestaan? Mvgr. Hamstra.

Huberts Slaapcomfort
Door

Huberts Slaapcomfort

op 30 Apr 2019

Goedendag, U heeft helemaal gelijk. Wij zijn absoluut geen fan van de "One size fits all" matrassen. Het is slaap-technisch gezien onmogelijk om hier goed en gezond op te kunnen slapen. Maar, wanneer men echter toch besluit om te kiezen voor zo'n type matras dan gaat onze voorkeur uit naar de materiaal-technisch-gezien beste matras. Prijs/Kwaliteits-verhouding en verkregen Certificaten zijn dan doorslaggevend.

Reactie plaatsen

ÉCHT LEKKER SLAPEN? ZO VOORKOM JE EENVOUDIG EEN (DURE) MISKOOP!