Het waterbed weer 'Hot'

Het waterbed weer 'Hot'

een waterbed slaapt heerlijk


Het waterbed is weer 'Hot'


Nadat het jarenlang wat rustig maar stabiel bleef in de waterbeddenmarkt is er weer een duidelijke stijging in de verkoop van waterbedden. Het is gewoon heerlijk slapen op een goed waterbed: het bed past zich aan je lichaam aan, de temperatuur kun je naar eigen behoefte instellen, de hoeveelheid water is aan te passen.
Kortom; je kan het bed persoonlijk op je lichaam instellen. Water voegt zich naar je lichaam en zorgt zo voor een optimale drukverdeling, je schouders krijgen de ruimte, steun in je taille enz.


Vooroordelen die er vroeger waren als moeilijk omdraaien, of moeilijk in en uit te stappen zijn allang achterhaald omdat het waterbed in de loop der jaren is aangepast. Het waterbed kun je ook opmaken als een gewoon bed, met standaard moltons en hoeslakens. De onderdeken is in de wasmachine te wassen wat o.a. het waterbed tot één van de meest hygiënische bedden maakt.Fitter opstaan


Door hypes als traagschuimmatrassen en boxsprings is het waterbed echter naar de achtergrond verdrongen, echter het tij begint te keren.
Door de verkoop van vaak slechte traagschuim matrassen én door het hangmat effect van boxsprings (veelal veroorzaker van nek- en rugklachten) denken veel mensen weer terug aan het heerlijk gezonde ligcomfort van hun waterbed. Ze stonden veel fitter op; naar dát slaapcomfort verlangt men snel weer terug. Niemand kan zó enthousiast vertellen over zijn goede nachtrust als een waterbedslaper; onze ware ambassadeurs.


Waterbedden kunnen in nagenoeg elk (bestaand) ledikant geplaatst worden, optisch niet meer te onderscheiden van een traditioneel bed met bodems en matrassen of je kan hem de ‘look’ meegeven van een boxspring.Mono of duo?


Kom naar de showroom en laat je uitgebreid voorlichten wat voor jou het beste waterbed is, mono of duo, hoog of laag gestabiliseerd, met of zonder lenden-ondersteuning enz..


>Meer informatie over waterbeddenKOM NU BIJ HUBERTS SLAAPCOMFORT LANGS VOOR EEN GRATIS BEDDENTEST & METING & ADVIES
Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.
  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.

Wat kan je verwachten?
  • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
  • Geen wachttijd in de winkel
  • Geen aankoopverplichting
  • Geheel vrijblijvend

Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaams-profielmeting.


Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip
Reactie plaatsen