100% Natuurlijke boxspring

Belangrijk: dus Geen lijm en metalen veren

100% natuurlijke &

duurzame materialen

hypoallergeen

tegen huisstofmijt

Handgemaakt

met oog voor detail

Leef bewust, eet bewust en .....slaap bewust

null

Uiteindelijk gaat het om jouw gezondheid.


Uniek ! Deze 100% natuurlijke boxspring is een uitzonderlijk ergonomisch en comfortabel bed.

Met de hand gemaakt.

Met uitsluitend 100% natuurlijke materialen.

Je lichaam zal je er altijd dankbaar voor zijn !

Prijzen: 2-persoons geheel compleet vanaf 6324,=

Het belang van 100% natuurlijke materialen

Probleem: Veel consumentenproducten vormen een bedreiging voor de menselijke gezondheid. Dit geldt ook voor bedden, boxsprings, matrassen en beddengoed..

Resultaat: Allergieën, slapeloosheid, concentratieproblemen, verminderde vruchtbaarheid, problemen hormoonhuishouding, genetische schade en kanker.

Oplossing:Bij deze boxsprings en matrassen zijn ongezonde materialen en gevaarlijke giftige chemicaliën vervangen door veilige natuurlijke alternatieven. Een gegarandeerd 100% natuurproduct.

Veiligheid, Zuiverheid en Kwaliteit

Je lichaam zal je er altijd dankbaar voor zijn !

de Box

De basis van de boxspring zijn 19 verende latten van beukenhout.  Let op: dus géén metalen veren! Meer informatie over slapen op metaal. Het geheel voorzien van  een dennenhouten kader.

Op de verende latten is de boxspring verder opgebouwd met lagen van  natuurlatex en paardenhaar. Het geheel is bekleed met stof van linnen of jute en bio-katoen. Stofkleur en materiaal naar keuze.

De stof Linnen is anti-allergisch ,en heeft ook een anti-bacteriële werking. Ze is bijzonder sterk en bezit een hoge weerstand tegen schuren of uitrekken. Bovendien elektrificeert linnen niet. En onderscheidt het zich door een hoge absorptiecapaciteit van vocht en en tegelijk ook een ademend vermogen.

De stof Jute is een lange, zachte, glanzende, plantaardige bastvezel die tot ruwe, sterke draden kan worden gesponnen.

Hoofdbord

Ook het hoofdbord bestaat uiteraard uit uitsluitend natuurlijke materialen. Stofkleur en materiaal naar keuze. Linnen of jute. Glad gestoffeerd. De maat van het hoofdbord bij een boxspring van 180 x 200 cm is: 228 x 125 x 10 cm

100% Linnen - Nature
100% Linnen - Pewter
100% Linnen - Grey
100% Linnen- Flint
100% Linnen - Lead
100% Jute - sky
100% Jute - Ocean
100% Jute - rain

Matras(sen)

 

100% Natuurlatex matrassen noemen wij ook wel de crème de la crème onder de matrassen. Een echte natuurlatex matras wordt namelijk vervaardigd uit zuiver natuurlatex (rubber) van de rubberboom en is zeer veerkrachtig en soepel. Omdat het rubber afkomstig is van de rubberboom en is daarmee een natuurlatex matras een natuurlijk product.

De 100% natuurlatex kern is voorzien van 7 ergonomisch verantwoorde zones tot in de puntjes verfijnd om elk deel van het lichaam de perfecte ondersteuning te bieden. Leverbaar in soepel en stevig.

Let op: dus géén metalen veren! Meer informatie over slapen op metaal.

Kies voor één tweepersoonsmatras met twee matraskernen in één grote hoes, of twee losse éénpersoonsmatrassen op jouw boxspring. Let er op dat laatstgenoemde zorgt voor een naad in het midden van jouw boxspring, maar de matras is makkelijker hanteerbaar.

Toelichting op latex: Wat is het verschil tussen (natuurlijk) latex matrassen en 100% natuurlatex matrassen?

Latex matrassen zijn tot 90% synthetische matrassen. Ze worden op chemische wijze vervaardigd uit aardolie. Daarom synthetisch.

100% natuurlatex matrassen zijn vervaardigd uit plantaardig melksap van de rubberboom. Daarom zijn deze matrassen ecologisch en biologisch. Deze matrassen hebben een beter ademend vermogen, betere vochtafvoer, verhoogde hygiëne,  hogere puntelasticiteit en een beter ondersteuning.

Instaphoogte

Deze boxspring heeft een extra hoge instap van 58 cm.  Dit vergemakkelijkt het in- en uitstappen, maar heeft nog meer voordelen. Met een bed met een hogere instap ervaart je minder druk op de tussenwervelschijven tijdens het opmaken.

pootjes

Deze boxspring is voorzien van houten pootjes, welke verzonken zijn opgesteld. Hierdoor ontstaat er een zwevende boxspring voor een ruimtelijk effect.

Certificaten

R.E.A.C.H. Deze boxspring voldoet ruim aan de eisen van R.E.A.C.H. (Registratie, Evaluatie, Autorisatie en beperking Chemische Stoffen).

G.O.T.S. Global Organic Textile Standard is een internationaal keurmerk dat eisen stelt aan zowel de productie van de vezels als de verder verwerking ervan tot beddengoed. Het product moet uit biologisch geproduceerde materialen bestaan.

Oeko-tex. Standard 100 van oeko-tex® is een wereldwijd certificeringssysteem voor textielproducten, vooral als het in contact komt met de huid, rekening houdend met de belangrijkste voorschriften voor schadelijke stoffen.

MET DIT 5-STAPPENPLAN KIES JE EENVOUDIG HET JUISTE BED

Huberts Slaapcomfort: Al meer dan 45 jaar de meest gespecialiseerde beddenzaak

Wij hebben de reputatie dat veel klanten zijn verlost van hun klachten en uitgerust opstaan Niet duurder, wel veel beter 

Het juiste slaapadvies d.m.v. diverse Computers + Meetbedden

Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan meteen goed .

  • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél lekkerder en gezonder slapen.
  • 10 minuten meten zegt ook meer dan 100 nachten proefslapen.
  • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.


Wat kun je verwachten?

    • 90 minuten persoonlijk slaapadvies op maat
    • Geheel vrijblijvend
    • Een bezoek aan onze winkel is echt de moeite waard en geeft een hoop duidelijkheid


Reserveer vandaag nog je persoonlijke lichaamsprofielmeting.Theo, Joyce en Robert Huberts,  al meer dan 45 jaar beddenspecialist

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Neem contact met ons op