Page content

article content

Matrassen Test. Zo koop je niet de verkeerde.

matras Ergosleep Latex

Matrassen test. Zo koop je niet de verkeerde!

Matrassen: De keus is groot. En dat is niet zo verwonderlijk. Een matras moet bij je lichaam passen. Net als een kledingstuk. Er zijn vele soorten lichaamsprofielen, dus vele maten in kleding en uiteraard dan ook veel soorten matrassen. Maar welke is nu de beste?

vinkje  Belangrijk om te weten:

Een matras heeft de taak

om jouw lichaam te laten ontspannen en de juiste correcties te geven daar waar nodig. Doet de matras dat verkeerd, dan wordt je moe en niet uitgerust wakker. Doet de matras het goed dan wordt het opstaan met een glimlach.

persoonlijk aanpasbare lattenbodemergosleep

Een matras alleen kan dat niet.

Hij heeft de hulp nodig van een bedbodem en een hoofdkussen.De bedbodem en het hoofdkussen maken af waar de matras in te kort schiet. Kortom: de combinatie van matras + bedbodem + hoofdkussen bepaalt de kwaliteit van je nachtrust.

beste matras consumentenbond

Diverse testen

In tegenstelling tot allerlei testen van verschillende instanties (zoals de Consumentenbond) is er helaas géén beste matras te benoemen. Om te beginnen testen ze maar een handje vol matrassen. En daar zal best, in hun ogen, een “beste” matras tussen zitten. Maar het geeft wel een vertekend beeld van de werkelijkheid. Er zijn waarschijnlijk veel betere matrassen te koop voor hetzelfde of voor minder geld.

lichamen

Een goed bedoeld advies

van bekenden, zoals familie en collega’s, is erg gevaarlijk. Die persoon is erg tevreden over zijn bed, maar heeft niet dezelfde lichaamsbouw als de jouwe. Trek zijn of haar schoenen of kleding maar eens aan. Kleine kans dat jij daar net zo tevreden over zal zijn. Mijn schoenen, misschien wel als beste getest,  hoeven jouw niet te passen. Zouden we van bril wisselen, dan zal dat waarschijnlijk ook geen succes worden. De kans dat dezelfde matras voor ons beide de beste zou zijn, is heel erg klein.

 

lendesteun_auto

Gebruik je in de auto de (instelbare) lendensteun? Waarom wel in de auto en geen lendensteun in je bed?

 

vinkje Hoe kies je de juiste matras?

Er zal in 1e instantie écht eerst gekeken moeten worden naar je lichaam oftewel naar je postuur. Hoe je dat het beste doet? >Dat lees je hier


 

Snel naar:

compleet-bed-HPslaapsysteem-HPmatrassen-HPGezond-Slapen-Certificaat-HPwaterbedden-hpdekbedden-HPhoofdkussens HP


 

vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

Comment Section

0 reacties op “Matrassen Test. Zo koop je niet de verkeerde.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.