Page content

Matras kopen?

matrassen

Matras nodig?

bedden-lichaamsprofiel

Welk matras is voor jouw type lichaam de beste keus?

 

tipWil je lekker slapen? Belangrijk is dat de combinatie van bedbodem en matras voor jouw lichaam de juiste combinatie is.

De combinatie van bedbodem en matras zal jouw lichaam de juiste ondersteuning geven daar waar nodig is (zoals lenden). Het slaapsysteem geeft de ruimte op de juiste plaatsen (zoals heupen en schouders). De hardheid van je bed wordt bepaald door

Je gewicht

De verdeling van je gewicht

Je lichaamslengte

tip

Er zijn veel lichaamsprofielen en bedbodems. Daardoor zijn er automatisch ook vele matrassoorten. Alle matrassen hebben hun specifieke eigenschappen en elke soort matras past weer bij een type lichaamsprofiel of past bij een specifieke lichaamlijke klacht. En natuurlijk spelen persoonlijke voorkeuren ook mee. Er is voor iedereen de juiste matras.

beste matras

De testen van de Consumentenbond zijn geen garantie voor een prima nachtrust. De Consumentenbond kan een bed niet slaap-technisch beoordelen, omdat ieders lichaamsbouw immers anders is. Deze testen zijn dus geen garantie voor een prima nachtrust. Daarnaast: Hoe betrouwbaar is de Consumentenbond matrastest als de meest essentiële zaken niet meegenomen worden in de test. Daarnaast, wanneer fabrikanten/leveranciers gebruik willen maken van de labels “Beste uit de test”, “Beste koop” en Beste voor U?” dan zijn deze fabrikanten/leveranciers flinke bedragen verschuldigd aan de Consumentenbond. De Consumentenbond verdient dus miljoenen per jaar aan haar onafhankelijke adviezen. Zie: Inkomsten Consumentenbond

 

Veel producten vormen een bedreiging voor de menselijke gezondheid. Ook bedden. Gezonde  Matrassen voldoen aan de eisen van de benodigde certificaten. Bij de juiste matrassen zijn gevaarlijke chemicaliën vervangen door natuurlijke alternatieven. De hoeveelheid matrassen welke niet voldoen aan de juiste certificaten is alarmerend hoog. Vraag altijd naar de certificaten. Immers, je gezondheid staat immers voorop

De keus is enorm groot. Matrassen zijn eenvoudig onder te verdelen in 5 soorten:

 1. >Kinder Matrassen
 2. > One size fitts all matrassen Zoals Emma, Casper enz.
 3. >Comfortabele Matrassen Zoals vele bekende merken
 4. >Natuurlijke Matrassen Zoals Leticia en Latex
 5. >Drukverlagende Matrassen Zoals Tempur
 6. >Ergonomische Orthopedische Matrassen Zoals Leticia

telefoonpijl  >Zo kies je eenvoudig de juiste matras


red 1

Kindermatras

kindermatras Linda

Tijdens de kinderjaren verandert het lichaamsprofiel van het kind aanzienlijk. Zowel kwa gewicht, lengte als lichaamsbouw. Juist tijdens deze verschillende groeifasen, heeft het lichaam een optimale ondersteuning nodig. Je hoeft niet steeds een nieuwe matras te kopen (zoals je ook steeds nieuwe passende kleren zal moeten kopen) Deze matras groeit met je kind mee. >Het kindermatras dat met je kind meegroeit


 

red 2

One-Size-Fits-All

Vanuit Amerika is er een marketing-concept voor matrassen komen overwaaien naar Europa: “One-Size-Fits-All“.  Diverse bedrijven zijn daar op in gesprongen.  Veelal wordt er reclame gemaakt op Facebook. Zoals Emma matras, Just dream, Leesa, Helixsleep, Onpurple, Bedianabox, Simba matras, Muun,  Hema, Matt, Casper. En zo zijn er nog wel meer te noemen. Allemaal kiezen ze voor hetzelfde marketingconcept en verdienmodel. Het zou een matras moeten zijn van een prima kwaliteit en waar iedereen lekker en gezond op zou kunnen of moeten liggen. Maar is dat ook zo? Je leest het hier >>


red 3

Comfortabele Matrassenmatras Ergosleep Latex

 • Matrassen met een heerlijk ligcomfort.
 • 7 comfortzônes.
 • Ons Advies: Combineren met persoonlijk instelbare bedbodems om de juiste persoonlijke ondersteuning te verkrijgen voor heupen, lenden en schouders.
 • Vanaf 190,= 
 • >Overzicht Comfortabele Matrassen

red 4

Natuurlijke Matrassen

 

 • Gezien op TV? In veel matrassen zitten gevaarlijke chemische stoffen. Een bedreiging voor je gezondheid.
 • Je gezondheid is uiteraard héél belangrijk.
 • Deze matrassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en bij deze matrassen zijn gevaarlijke chemische stoffen vervangen door natuurvriendelijke materialen.
 • Vanaf 490,=
 • >Overzicht Natuurlijke Matrassen

red 5

Drukverlagende Matrassen

Visco elastisch shuim

 • Slapen alsof je zweeft door drukverlaging Wie wil dat nou niet?
 • Slapen en tegelijker tijd totale ontspanning ondervinden door verminderde drukpunten.
 • Bij de meeste matrassen ontstaan drukpunten omdat het lichaam niet op alle plaatsen gelijkmatig wordt ondersteund. Daardoor vermindert de doorbloeding op deze plaatsen. Reactie van het lichaam is draaien en woelen. Je diepe slaap wordt onderbroken en daardoor sta je ’s morgens minder fit op. Berucht zijn de binnen-vering en pocketvering-matrassen.
 • Vanaf 690,= 
 • >Royale keus in Drukverlagende Matrassen

Ergonomisch Persoonlijk Aanpasbare Matrassen

leticia modular visco

 • Er zijn veel verschillende lichaamsprofielen. En daarom is de keus in matrassen ook zo enorm groot. Voor ieder lichaamsprofiel is er wel de juiste matras te vinden. Oftewel: Maak een keus uit honderden matrassen. De kans dat je dan de verkeerde matras hebt aangeschaft is natuurlijk groot.
 • Bij persoonlijk aanpasbare matrassen is dit probleem niet meer aanwezig. Ben je veranderd van lichaamsgewicht, ben je zwanger of ben je gewoon niet helemaal tevreden? Deze matrassen kan je eenvoudige veranderen naar jouw voorkeur.
 • Vanaf 995,= 
 • >Voorkom miskoop. Kies voor Ergonomisch Persoonlijk Aanpasbare Matrassen

bed, bedden, kopen, tips

telefoonpijl  >Met dit 5-stappenplan kies je eenvoudig de juiste matras


Misschien ook interessant voor je:  De 17 meest gemaakte Fouten bij het kopen van een Matras

Snel naar:

compleet-bed-HPslaapsysteem-HPGezond-Slapen-Certificaat-HPwaterbedden-hpdekbedden-HPhoofdkussens HP

 


 

vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.


Comment Section

0 reacties op “Matras kopen?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.