Page content

Dit bed past wél bij je lichaam en dus slaap je lekkerder

article content

Dit bed past wél bij je lichaam en dus slaap je lekkerder

Een slaapsysteem (bedbodem + matras) aangepast aan jouw lichaam NU voor maar € 660,=

Het Lekkerste Bed vinkjeDit bed-slaapsysteem wordt aangepast aan jouw of jullie specifieke lichaamsvorm.
Het Lekkerste Bed vinkjeDit bed-slaapsysteem is ook aanpasbaar na aankoop!  Mocht je je vergist hebben. Liever iets harder? Liever iets zachter? Of wanneer de omstandigheden zijn gewijzigd. Afgevallen? Aangekomen? Zwanger? Het bed is gewoon eenvoudig aan te passen aan jouw nieuwe behoefte.

ortho

Je slaapt veel lekkerder en gezonder wanneer het slaapsysteem, jouw bed, is aangepast aan jouw lichaamsvorm of aan jouw voorkeuren

Veel rug, nek en schouderklachten zijn doorgaans te wijten aan een verkeerde houding. Zowel overdag (zoals zithouding op kantoor, te laag of te hoog werkblad op de werkvloer) als ‘s-nachts.

Overdag, wanneer we wakker zijn, corrigeren we regelmatig onze houding. Wanneer we verkeerd zitten, gaan we dat voelen en gaan snel verzitten. Daardoor bestaat onze dag voor een groot deel uit balanceren en corrigeren van onze houding.

Echter ‘s-nachts vervalt die functie. Kijk maar eens naar iemand die voor TV in slaap is gevallen. Hij zakt in elkaar en weet zich niet meer in model te houden. Wanneer deze verkeerde houding lang wordt aangehouden dan is het niet prettig wakker worden.

Je gaat op een bed liggen. Je valt in slaap. Je kan jezelf niet meer in model houden. Je bent afhankelijk van de eigenschappen van je bed. Het bed zal je in model moeten gaan houden. Doet het bed dat goed, dan worden we prima wakker. Doet het bed het niet goed, dan zijn nek, schouder en rugklachten te verwachten.

We zijn niet allemaal hetzelfde

Het Lekkerste Bed vinkjeWe hebben niet allemaal hetzelfde lichaamsprofiel. Daarom zijn er ook zoveel maten in schoenen en kleding.
Het Lekkerste Bed vinkjeJe bent niet standaard. Een standaardbed (van de meeste merken en leveranciers) zal dan ook niet snel voldoen.
Het Lekkerste Bed vinkjeDe meeste beddenleveranciers en winkeliers bieden je een standaardbed aan. Hooguit heb je de keus uit zacht of stevig.
Het Lekkerste Bed vinkjeEen bed aangepast aan je lichaamsprofiel ligt gewoon beter, ligt gezonder en ligt vooral lekkerder. Je loopt toch ook liever op schoenen die goed zitten dan op schoenen die “bijna” goed zitten.

bestellen-meer-informatie


vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

Comment Section

0 reacties op “Dit bed past wél bij je lichaam en dus slaap je lekkerder

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.