Wij kunnen aantoonbaar je Rug-Nek of Schouderklachten verminderen of zelfs oplossen
Hoe we dat doen lees je hier

Page content

article content

Roosendaal 750 & Huberts Slaapcomfort

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Interview met Theo en Robert Huberts door  Addo Sprangers februari 2018 voor “De Bode” editie Roosendaal 

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Familiebedrijf staat al 40 jaar garant voor uitstekende producten en professioneel advies

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Roosendaal

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip.  In Roosendaal en wijde omgeving. Dat is niet verwonderlijk. De beddenspeciaalzaak staat namelijk al 40 jaar garant voor uitstekende producten en professioneel advies.

Donsatelier

Theo Huberts geldt als een pionier in zijn vakgebied. Neem nu het donsatelier dat hij in 1978 introduceerde. De klant kon er een voor hem of haar op persoonlijke maat gesneden en met ganzendons gevuld dekbed laten maken, dat bovendien achteraf bijgevuld kon worden. Het was een destijds uniek concept voor Nederland.

Vooruitstrevend

In de jaren ’80 van de vorige eeuw, toen ook zijn broer Robert in de zaak kwam werken, liet Robert Huberts zien zeer vooruitstrevend te zijn. Ook voor wat betreft het waterbed hadden zij namelijk de primeur in West-Brabant.

En daar bleef het niet bij, want sinds 1989 beschikt Huberts Slaapcomfort over een testbed. Aan dit bed is een computer gekoppeld die iemands lichaamsprofiel opmeet. Aan de hand van deze gegevens kan het beste, persoonlijk op het lichaam afgestemde slaapsysteem worden gevonden. Dat zorgt uiteraard voor een optimaal slaapcomfort. In de loop der jaren is dit systeem alleen maar verder ontwikkeld. Beide broers kunnen zich inmiddels dan ook ware beddenspecialisten noemen.

Bepalend

Alles draait om het nauwkeurig vaststellen van het zogeheten ‘Slaap-DNA’, legt Theo Huberts uit. “Je lichaamsprofiel is bepalend voor de keuze van het bij jou passende slaapsysteem. Ieder lichaam is namelijk uniek. Overdag houd je je lichaam zelf in balans.’s Nachts echter, wanneer je in diepe rust bent, zakt je lichaam in. Het bed moet je lichaam dan zogezegd ‘in model houden’ en op de juiste manier ondersteuning bieden. Op het moment dat dit niet gebeurt, ontstaan er lichamelijk klachten. Het is niet voor niets dat wij veel mensen helpen die te maken hebben met rug-, schouder en/of nekklachten.”

Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen

Begin jaren 80. Informatiemiddag Nederlandse Vereniging van Huisvrouwen in Roosendaal. 

Belevingsstudio

“Elk lichaam heeft zijn eigen ‘slaap-DNA’ ofwel lichaamsprofiel “, vervolgt hij. “Je kunt het aanschaffen van een bed vergelijken met het kopen van goed passende
kleding. Hiervoor moet je de precieze maten weten. Wil je het voor jou best passende slaapsysteem in huis halen, dan is het noodzakelijk om je lichaamsprofiel
nauwkeurig op te laten meten. Huberts Slaapcomfort beschikt hiertoe over de modernste middelen.” Theo Huberts wijst trots op de ultramoderne ‘SlaapDNA-belevingsstudio’ waarmee het lichaamsprofiel tot in de kleinste details wordt vastgesteld. “De klant ervaart daar direct op een prettige en ontspannen manier hoe een bed aanvoelt waarbij wél rekening is gehouden met zijn of haar lichaam. Je voelt meteen het enorme verschil tussen een bed dat wel is aangepast aan je lichaamsprofiel en een standaard bed waarbij die aanpassing niet heeft plaatsgevonden.”

Slaapgarantie

“Het bevestigt nog maar eens het belang van een correcte ondersteuning”, aldus Theo Huberts. “Aan de hand van het unieke ‘slaap-DNA’ kan de lattenbodem of het matras of de vering in een boxspring op de juiste manier naar het lichaam van de klant afgesteld worden.” Tot grote tevredenheid van de klant zelf, zo leert zijn ervaring. “Zelfs jaren na aankoop kan een bed op maat nog worden aangepast aan een gewijzigd lichaamsgewicht of een veranderde slaaphouding. Dat is onze slaapgarantie.”

Advertentie Huberts Slaapcomfort begin jaren 80

Advertentie begin jaren 80 in o.a. Brabants Nieuwsblad en de Stem (tegenwoordig BNdeStem)

Openingstijden:

Dinsdag tot en met donderdag van 9.30 uur tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. De webshop is alle dagen open.

Huberts Slaapcomfort

Burgerhoutsestraat 34,
4701 EM Roosendaal,
tel. (0165) 568898,
www.Huberts-Slaapcomfort.nl

 


Slaap-DNA-belevingsstudio Beddentest

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip met de ultramoderne ‘Slaap-DNA-belevingsstudio’ waarmee het lichaamsprofiel tot in de kleinste details wordt vastgesteld. Je voelt meteen het enorme verschil tussen een bed dat wel is aangepast aan je lichaamsprofiel en een standaard bed waarbij die aanpassing niet heeft plaatsgevonden.”

 

Hoe bepaal je welk bed het meest geschikt is voor jou? Hoe voorkom je een dure miskoop?

Klik dan op “Meer informatie” wanneer je benieuwd ben welke bed voor jou het meest geschikt is. Volg dan gelijk ons “gratis” 5 stappenplan.


bed, bedden, kopen, tips


 

Huberts Robert Theo

Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip

Theo en Robert Huberts, al meer dan 40 jaar beddenspecialist


vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

 


huberts slaapcomfort

  • Beddenspeciaalzaak Huberts Slaapcomfort is een begrip
  • Huberts Slaapcomfort: Al meer dan 40 jaar de meest gespecialiseerde beddenzaak
  • Wij hebben de reputatie dat veel klanten zijn verlost van hun klachten en uitgerust opstaan
  • Niet duurder, wel veel beter
  • Het juiste slaapadvies d.m.v. Computers + Meetbedden

Comment Section

0 reacties op “Roosendaal 750 & Huberts Slaapcomfort

Plaats een reactie


*