Op onze Bedden lig je écht een heel stuk Lekkerder en Gezonder
Hoe we dat doen lees je hier

Page content

5-Stappenplan

5-Stappenplan

Onze bedden liggen écht een stuk lekkerder en gezonder

En hoe we dat doen lees je hier:

Beddentest:

 • Het aanschaffen van het juiste bed voor jouw lichaam is niet eenvoudig. Er wordt daarom te makkelijk verkeerd gekocht met alle problemen van dien. Niet uitgerust wakker worden, woelen en draaien, rug-, nek- en schouderklachten komen daardoor te vaak voor.
 • De keus in bedden is groot en de beste matras of boxspring is voor iedere lichaam anders.
 • De Consumentenbond kan een bed niet slaap-technisch beoordelen, omdat ieders lichaamsbouw immers anders is. Deze testen zijn dus geen garantie voor een prima nachtrust. Daarnaast: Hoe betrouwbaar is de Consumentenbond matrastest als de meest essentiële zaken niet meegenomen worden in de test. Daarnaast, wanneer fabrikanten/leveranciers gebruik willen maken van de labels “Beste uit de test”, “Beste koop” en Beste voor U?” dan zijn deze fabrikanten/leveranciers flinke bedragen verschuldigd aan de Consumentenbond. De Consumentenbond verdient dus miljoenen per jaar aan haar onafhankelijke adviezen. Zie: Inkomsten Consumentenbond
 • Ieder van ons heeft een andere lichaamsbouw. Vandaar dat er ook zoveel maten in kleding zijn. We zijn niet allemaal hetzelfde. Een kledingstuk een maatje groter of kleiner is niet duurder, maar zit niet optimaal. Daarom is het zaak de juiste voor jouw lichaam uit te kiezen. Logisch dat er dan ook in bedden zoveel keus is.
 • Proefliggen in een winkel heeft geen zin. Even kort proefliggen biedt absoluut geen zekerheid voor een goed aankoop.
 • Een dure miskoop is, al met al, snel gedaan. En dat wil je niet.
 • Gelukkig hebben wij de oplossing voor jou:

bed, bedden, kopen, tips

Uniek-persoonlijk-bedden-advies

telefoonpijl   Met dit unieke 5-stappenplan met een beddentest maak je nu eenvoudig de juiste keuze en kan je een dure miskoop eenvoudig voorkomen:

 

Boxspring-kopen-stappenplan-stap-1

1/ Een Persoonlijk gesprek is absoluut noodzakelijk. Wat zijn je wensen, eventuele lichamelijke klachten en verwachtingen + de investering die je bereid bent te doen om gezond en uitgerust wakker te worden.

Boxspring-kopen-stappenplan-stap-2

2/ We maken een profielmeting van je lichaam met diverse moderne meetapparatuur. Immers, iedereen is uniek. Ieders lichaam is anders. Neem alleen maar het verschil tussen man en vrouw. Daarom ook zoveel maten in kleding. En dan is uiteraard ook veel keus in bedden.

Boxspring-kopen-stappenplan-stap-3

3/ Beddentest: Je ervaart direct op een prettige en ontspannen manier hoe een bed, waar nu wel rekening is gehouden met jouw lichaam, aanvoelt.  In deze SLAAP-DNA® Belevingsstudio kan je het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Je voelt direct het enorme verschil tussen een bed wat wel is aangepast aan je lichaamsprofiel en een standaard bed dat niet aan je lichaam is aangepast. Ga mee op een boeiende ontdekkingstocht, in een bed dat naadloos je lichaamsprofiel volgt. Relax en geniet! +  je ontvang een gratis slaapadvies op maat.

Boxspring-kopen-stappenplan-stap-4

4/ Je maakt een keuze uit het ruime aanbod van slaapsystemen / bedden / boxsprings / bedbodems of matrassen, in elke prijsklasse,  welke geschikt is voor jouw of jullie lichaamsprofiel.

Boxspring-kopen-stappenplan-stap-5

5/ Je maakt een keuze over het uiterlijk van het bed. Hoge instap of lage instap, deelbaar, welke maat, gestoffeerd of niet, type hoofdbord, type pootjes, de vele kleuren enz. enz……


telefoonpijl     Kom nu bij Huberts Slaapcomfort langs voor een gratis Beddentest & Meting & Advies

 • Een bed kost veel geld. Dat weet je, maar doe het dan wel meteen goed.
 • 10 minuten meten betekent 10 jaar véél beter en lekkerder slapen.
 • Wij zijn niet duurder, maar wel véél beter.
 • Bel ons nu voor een afspraak 0165-568898 of stuur een ons mailtje

 

Boxspring-kopen-stappenplan-stap-6

Slaapgarantie

Zo eenvoudig voorkom je een (dure) miskoop. Mocht het bed na aankoop niet helemaal bevallen. Of ben je jaren na aankoop aangekomen of afgevallen? Je lichaam is veranderd tijdens de zwangerschap? Geen probleem: Ook jaren na aankoop zijn onze bedden nog eenvoudig aan te passen aan je wensen of aan je veranderde lichaamsprofiel. Er is doorgaans dan wel een (gratis) her-meting nodig.


Voorbeelden 

van het eenvoudig aanpassen van het bed aan je wensen of aan je veranderde lichaamsprofiel:

leticia, matras, verwisselbare, zones

Direct naar:

compleet-bed    slaapsysteemmatrassen-HPGezond-Slapen-Certificaat  waterbedden


 

vraagtekenWas deze informatie nuttig voor je? Wij zouden het erg leuk vinden wanneer je hieronder een reactie achterlaat.

Heb je nog vragen? Kom langs in onze winkel of bel ons even op 0165-568898 of stel je vraag hieronder.

Comment Section

1 reactie op “5-Stappenplan


Door Ronald Bijl op 29 december 2016

Dit is een goede en duidelijke uitleg, zeker de moeite waard.
Ik ben zeer tevreden over dit advies.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.